avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate esmab

Activitate esmab

cam in aceeasi situatie sunt si eu(locuiesc intr-un imobil la et4/4) fapt pentru care in primavara acestui an izolatia acoperisului a fost facuta de catre o societate care detine niste antene de telefonie mobila de deasupra noastra iar izolatia respectiva nu prea a rezistat la ploile care au avut loc la inceputul lunii iunie fapt pentru care am cerut administratorului o rezolvare(anul trecut aceleasi probleme iar inainte de reparatia din primavara a venit cineva de la societatea comerciala cu antenele sa constate acest lucru la toti locatarii de la ultimul nivel,facand poze etc).acum pe ordinea de zi a asociatiei este izolatia termica a fatadei blocului ,facandu-se in acest sens liste nominale prin care a fost solicitat acordul locatarilor (scara in care locuiesc are doar 12 apartamente cate 3 pe fiecare nivel) primind acordul doar a 6 proprietari din cei 12 existenti(asociatia are in administrare 2 scari de bloc).eu am solicitat ca intai de toate sa fie facuta hidroizolatia pentru ca intre mine si vecinul din fata mea pe casa scarii s-a desprins tencuiala si se vede si un orificiu destul de generos in tavanul scarii care totusi sper ca nu va aduce si mai multe pagube decat a creat pana acum.reparatia facuta asta primavara (n.r. primavara 2010) nu cred ca a fost facuta cu firma specializata iar garantia de care l-am luat la rost pe administrator nu cred ca exista nici ea.eu nu am fost de acord cu izolatia termica pt ca va dati seama hidroizolatia o consider mai de bun augur.acum as dori ca d-voastra sa imi dati un sfat in ceea ce as putea face eu potrivit legii si sa ii cer socoteala administratorului.multumesc si sper ca nu v-am plictisit