Am fost inundat de circa o luna de catre un vecin situat la doua etaje deasupra (eu locuiesc la parter),din cauza tubulaturii de scurgere coloana comuna ,deci atunci cind se utilizeaza toaleta sau apa menajera la mine se uda tavanul si peretii in baie,situatie in care am igrasie (mucegai) permanent.Administratorul trateaza cu superficialitate aceasta problema deoarece acest vecin este un om cu bani multi si posibil o pozitie in societate care aduc anumite avantaje domnului administrator.Va rog mult un sfat cum trebuie procedat in acest caz pe cine si in ce mod pot sa folosesc calea legala pentru a-mi rezolva problema.Va multumesc anticipat,cu stima.
Nu cred sa conteze faptul ca omul este "cineva", ci mai degraba e vorba de indolenta administratorului.
Sigur, el trebuie sa vina cu un instalator care sa repare instalatia.
Daca e pe partea comuna plateste administratorul si apoi se imparte cheltuiala pe lista de intretinere, daca e pe partea orizontala si cot plateste persoana in cauza, dar se repara stricaciunea.....!
Insistati la administrator si spuneti-i ca si pentru asta il platiti, sa se preocupe de reparatia infrastructurii blocului.
Dar cu vecinii ati vorbit? Mergeti la vecinul de deasupra dv si vedeti daca si la el este aceeasi situatie. Apoi mergeti si la cel de mai sus. Poate ca defectiunea este pe instalatia individuala si nu are atributiuni administratorul.
Apoi daca totusi este de datoria administratorului, oricum trebuie vorbit cu vecinii de deasupra pentru interventie. Pe administrator reclamati-l la presedinte daca nu intervine.
Multumesc ptr. raspuns ,nu am formulat in mod complet datele problemei,am fost deja la vecinul de la etajul superior si are aceeasi problema,partea interesanta este ca desi administratorul a constatat acest lucru nu se ia nici o masura#-o,iar din punct de vedere tehnic sa spunem ca lucrez aproape de domeniul instalatiilor si desi am constatat cu certitudine cauza nu pot sa-mi sustin punctul de vedere din cauza incapatinarii dl-ui administrator.
La fiecare primarie este un birou unic unde puteti reclama situatia si in mod deosebit pe administrator pt. modul cum isi indeplineste atributiile pt. care este platit.
O alta modalitate este sa faceti o reclamatie scrisa la asociatie si sa cereti un nr. de inregistrare si apoi sa faceti apel la presedintele asociatiei. Va urez succes in demersurile dv.!
Multumesc ,asa am sa procedez,cred ca o sa aleg varianta primarie deoarece si presedintele este dr tip "marioneta" si nu se implica prefera sa aibe liniste.=D>
Reabilitare termica
ninha
Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat in legatura cu reabilitarea termica a blocului in care locuiesc.
Ne-am cumparat de curand un apartament la etajul 4 ... (vezi toată discuția)
Izolatie etaj 4
elena milos
Socrii mei s-au mutat de ceva timp la un alt bloc dar la etajul 4.Cand s-au mutat nimeni nu a vrut sa contribuie la izolarea acoperisului,drept pentru ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda
Bogdan_Escu
Buna ziua,
Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou.
Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)