Viorica si Vasile au fost casatoriti si au avut 2 copii acestia fiind Catalin si Florin.
Dupa moartea lui Vasile ,Viorica a facut un testament in care scrie cam asa ...am sa scriu doar o parte..."La incetarea mea din viata las celor doi copii ai mei Catalin si Florin si mostenesc intreaga mea avere mobila si imobila ce se va afla in patrimoniu meu de la data decesului instituindui legatari universali"
Catalin s-a casatorit si are 2 copii Cristi si Madalina,Florin s-a casatorit si el si are 2 copii Ionut si Bogdan
Catalin moare iar Viorica face un nou testament care suna cam asa:Las la incetarea mea din viata intreaga avere mobila si imobila fiiului meu Florin instituindu-l legatar universal.Totodata declar ca revoc in intregime testamentul autentificat ." Acesta fiind testamentul de mai sus...
Nu o sa pun numele persoanelor din anumite motive personale....
........
"v" si "vs" au avut 2 copii "c" si "f"..."c" si "f" la randu lor au si ei copii, "c" are 2 copii "m" si "cr" , "f" are 2 copii "i" si "b"..."v" si "vs" au facut testament ...in el scria ca lasa toata averea copiilor "c" si "f"..."vs" a murit ...dupa un timp a murit si copilul acesta fiind "c" ..."v" a revocat testamentu vechi si a lasat toata averea lui "f" printrun testament la un notar public
Cine are parte la avere?
Au copii lui "c" vreun drept?