avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate GrowNxxx

Activitate GrowNxxx

Lucrez la un magazin alimentar din centru Iasului de 17 ani.Nu am avut niciodata probleme sau am iesit lipsa la inventar.

De aproape 1 an s-a schimbat patronu`...inventaru sa-a facut in fiecare luna,ultima oara acu` o luna au iesit lipsa 110 mil lei vechi...

Cum se poate sa iasa o lipsa asa mare? ( magazinu fiind dotat cu firma de paza si camere de supraveghere)

Suntem 3 fete si nici una nu am primit salariu luna asta si nici urmatoarele 3 luni nu il vom primi...

Toate suntem casatorite si avem copii de crescut...

Cum putem dovedi ca suntem nevinovate?:((
Daca patronul zice ca a iesit lipsa noi trebuie sa platim? plz help me
Răspuns la discuția Testament
Buna seara !

Am revenit din nou la subiectu` asta cu o intrebare...#-o

Copii lu` Catalin nu se multumesc cu un sfert partea lor de avere prin lege,si vor sa atace testamentu ca sa primeasca 50 %

Care sunt sansele lor de reusita?
#-o
//
Multumesc pentru timpu` si raspunsurile acordate...

Mai am o singura intrebare....

Se poate face ceva pentru ca copii lui Catalin sa nu primeasca o parte din avere...?

Vasile deces la data 1993-05-11

Catalin deces la data de 2010-03-30

Viorica deces la data de 2010-08-11

....:((
Am sa explic mai concret....

Viorica si Vasile au fost casatoriti si au avut 2 copii acestia fiind Catalin si Florin.
Dupa moartea lui Vasile ,Viorica a facut un testament in care scrie cam asa ...am sa scriu doar o parte..."La incetarea mea din viata las celor doi copii ai mei Catalin si Florin si mostenesc intreaga mea avere mobila si imobila ce se va afla in patrimoniu meu de la data decesului instituindui legatari universali"

Catalin s-a casatorit si are 2 copii Cristi si Madalina,Florin s-a casatorit si el si are 2 copii Ionut si Bogdan

Catalin moare iar Viorica face un nou testament care suna cam asa:Las la incetarea mea din viata intreaga avere mobila si imobila fiiului meu Florin instituindu-l legatar universal.Totodata declar ca revoc in intregime testamentul autentificat ." Acesta fiind testamentul de mai sus...

Viorica moare.

Cum se imparte averea?

Sper ca m-am facut inteles acuma...

Decesele sunt in ordinea scrisa ....

Multumesc !
Discuție Testament
As dori un raspuns rapid daca se poate...

Nu o sa pun numele persoanelor din anumite motive personale....

........
"v" si "vs" au avut 2 copii "c" si "f"..."c" si "f" la randu lor au si ei copii, "c" are 2 copii "m" si "cr" , "f" are 2 copii "i" si "b"..."v" si "vs" au facut testament ...in el scria ca lasa toata averea copiilor "c" si "f"..."vs" a murit ...dupa un timp a murit si copilul acesta fiind "c" ..."v" a revocat testamentu vechi si a lasat toata averea lui "f" printrun testament la un notar public

Cine are parte la avere?
Au copii lui "c" vreun drept?

Ajutatima si pe mine va rog frumos :(