Ma numesc Chirculescu Gabriela si locuiesc in Budesti-jud Calarasi.traiesc in concubinaj de aproximativ 14 ani,avand o fetita de 13 ani,in casa mea din acest oras.
Dupa nasterea copilului relatia mea cu concubinul s-a deteriorat treptat,ajungand pana la violente fizice si verbale repetate asupra mea si mai nou asupra copilului,pe care inca nu l-a lovit dar o agreseaza verbal.Sub amenintarea cu moartea tac si inghit aceste mizerii dar imi e teama fiindca in ultimul timp scandalurile s-au inmultit si cu toate ca e casa mea nu vrea sa plece-decat daca intai ma omoara pe mine.Parintii sunt batrani si fr bolnavi nu ii pot implica ,nici nu stiu intreg adevarul cu toate ca locuiesc la 5 minute de casa mea,nu stiu ce sa fac care ar fi primul pas spre a scapa de acest cosmar-nu mai pot munci,nu mai pot manca,mi-e teama ca voi sfarsi taiata cu cutitul -cum ma ameninta mereu.Mentionez ca nu depind financiar de el,eu il intretin,e casa mea dar daca fac un pas spre al goni s-ar putea sa ma coste viata.Va rog sa ma indrumati ce sa fac urgent fiindca sunt fugita cu copilul din casa si el e acolo si mi-a devastat intreaga locuinta.Va rog sa imi dati un raspuns urgent,in acest oras nu am consiliere si nici un sprijin.multumesc.