avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sotie si copil agresate fizic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sotie si copil agresate fizic

Ma numesc Chirculescu Gabriela si locuiesc in Budesti-jud Calarasi.traiesc in concubinaj de aproximativ 14 ani,avand o fetita de 13 ani,in casa mea din acest oras.
Dupa nasterea copilului relatia mea cu concubinul s-a deteriorat treptat,ajungand pana la violente fizice si verbale repetate asupra mea si mai nou asupra copilului,pe care inca nu l-a lovit dar o agreseaza verbal.Sub amenintarea cu moartea tac si inghit aceste mizerii dar imi e teama fiindca in ultimul timp scandalurile s-au inmultit si cu toate ca e casa mea nu vrea sa plece-decat daca intai ma omoara pe mine.Parintii sunt batrani si fr bolnavi nu ii pot implica ,nici nu stiu intreg adevarul cu toate ca locuiesc la 5 minute de casa mea,nu stiu ce sa fac care ar fi primul pas spre a scapa de acest cosmar-nu mai pot munci,nu mai pot manca,mi-e teama ca voi sfarsi taiata cu cutitul -cum ma ameninta mereu.Mentionez ca nu depind financiar de el,eu il intretin,e casa mea dar daca fac un pas spre al goni s-ar putea sa ma coste viata.Va rog sa ma indrumati ce sa fac urgent fiindca sunt fugita cu copilul din casa si el e acolo si mi-a devastat intreaga locuinta.Va rog sa imi dati un raspuns urgent,in acest oras nu am consiliere si nici un sprijin.multumesc.
Cel mai recent răspuns: mamade2pici , utilizator 16:45, 16 August 2010
Trebuie sa apelati la ajutorul organului de politie din localitatea de domiciliu, chiar daca asta il va infuria si mai mult de concubinul dvs. Adresati-va cu o plangere in scris si precis veti primi ajutor .
actiune in evacuare + plangere penala; din pacate in tara noastra nu exista protectie in adevaratul sens al cuvantului... imi pare rau, dar trebuie sa apelati la caile legale.
avocat Cristina Popescu
Buna ziua.
Doamna,daca nu puteti discuta civilizat cu el o ruda,un prieten pe care sa-l asculte nu are??
Trebuie sa fie o persoana din familia lui de care sa-i fie rusine sau teama la care va puteti plinge.
Sincer, imi pare rau ca aveti parte de asa tratament.
:vishenka:
Imi pare tare rau sa aud ca treceti prin asa un cosmar. Din pacate calea legala nu e suficienta pentru a va proteja cu adevarat.

Exista posibilitatea sa vindeti casa? Poate gasiti pe cineva interesat (fara sa afle el) si sa va mutati. Sau sa faceti un schimb de locuinte.... Desi si asa exista riscul sa ii terorizeze pe noii proprietari pana afla adresa. #-o
Cel mai bine ar fi sa vindeti (si chiar si parintii dvs ca sa nu ramana in urma sa fie amenintati) si apoi cu banii luati sa mergeti in alta localitate (cat mai departe) unde sa incepeti o noua viata (alta casa, alta slujba, alta scoala pentru fetita).

Stiu ca mai ales pentru oamenii in varsta e foarte greu sa se dezradacineze dar mai bine in liniste altundeva decat asa. Dincolo de faptul ca riscati viata si sanatatea dvs si a fetitei...nici daca traiti asa..nu prea mai e viata. :sorry:
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
mamade2pici, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate ContSters87658 ContSters87658 Buna ziua! As dori sa aflu cum pot proceda ca tatal natural al fetitei mele sa o poata recunoaste. Acum 4 ani si jumatate am avut o relatie cu un barbat si am ... (vezi toată discuția)
Buna seara,as dori sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac in urmatoarea ... L0ry L0ry Buna seara,as dorii sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac in urmatoarea problema:sunt intr’o relatie de concubinaj de 8 ani de zile,de 1 an si 5 luni avem si ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului copilului elenazahiu elenazahiu Fostul meu concubin incearca prin orice mijloace sa manipuleze fetita mea de doar 6 ani impotriva mea.Santem despartiti de 8 luni,eu am plecat din casa in care ... (vezi toată discuția)