avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia

in 8 august 2004 sa nascut fetita mea ,cutatal ei nu m am inteles niciodata ma ameninta si era obsedat , gelos ,si violent in continuu (nu lam denuntat niciodata), de frica am continuat relatia. in 2008 ne am casatorit. in 2009 ca sa scap de el (pentru ca locuia la mine in casa) si de cosmar i am dat acordul sa iasa din tara cu fetita in plus i am incredintat lui copilul ,totul la notar, crezand ca totul e valabil doar pana la procesul de divort pe care aveam de gand sa l incep eu. a intentat el procesul dupa care mi a luat copilul (doar ca sa se razbune) cu care nu a avut prea multe tangente ,in 5 ani,(de ex: nu a dus o niciodata la gradinita la doctor sau in parc , pana si la munca copilul meu venea cu mine pentru ca el nu vroia sa stea cu ea) si a plecat din tara. a disparu nu mai stiam nimic de ea. dupa 5 luni am vorbit cu copilul meu la telefon , de atunci nu mai stiu nimic sunt disperata. judecatoru a hotarat sa i incredinteze copilul si mi a dat dreptul de vizita o luna pe an la alegere ,am dreptul de a avea legaturi personale cu fetita precum si de a veghea la cresterea si educarea,invatatura si pregatirea profesionala .pana acum am vorbit cu un avocat in Romania care mi a dat niste sume exagerate. nu stiu unde e nu stiu cum e me i frica sa nu i faca ceva rau chiar tatal ei AM NEVOIE DE AJUTOR VA ROG!!. am plecat din tara si ma m angajat in italia cu greu ca sa mi pot permite un avocat am incercat sa sun si sa o caut dar toti imi spun ca am nevoie de un avocat. am nevoie disperata de un sfat cum sa fac cu ce sa incep sa o dau disparuta? luna asta vreau sa merg in tara sa deschid un proces pentru custodie si vreau sa l decad din drepturi. cum sa mi gasesc un avocat bun? si cum se platesc avocatii ? de la proces la proces? cum e posibil ca un om care nu alucrat niciodata pana la 30 de ani si care nu are o casa si nimic sa primeasca un copil spre crestere si educare?
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2013
claudiabg, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:04, 14 Ianuarie 2013
cum e posibil ca un om care nu alucrat niciodata pana la 30 de ani si care nu are o casa si nimic sa primeasca un copil spre crestere si educare?

Din pacate, cu voia dumneavoastra.
N-o sa reusiti decaderea tatalui din drepturi decat daca dovediti ca-i face rau. Puteti obtine ca ambii parinti sa exercite autoritatea parinteasca.
De cand nu mai stiti nimic de copil din 2009, nu stiti nici macar in ce tara e ? Cum ati incercat in timpul asta sa gasiti copilul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului ContSters153344 ContSters153344 eu locuiesc cu concubinul meu si am o fetita cu acesta ...nu ne intelegem bine ba chiar m-a si batut odata... dak veau sa plec si sa depun o cerere de ... (vezi toată discuția)
Incresintrea minorului in vrsta de 3 an eli21 eli21 Buna am si eu o problema cu fostu sot cu care am stat 5 ani si a rezultat un copil in varsta de 3 ani. Am plecat de la el acum 5 luni si ma tot ameninta ca imi ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu un sfat ! cristian p cristian p Am divortat acum trei ani, in urma divortului fetita noastra in varsta de 6 ani fiind incredintata mamei. Eu am obtinut dreptul de vizitare saptamanala si ... (vezi toată discuția)