avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Activitate ianis11

Activitate ianis11

Răspuns la discuția cum se sanctioneaza?
va multumesc pt sprijinul acordat si voi reveni cu intrebari,daca ma puteti consilia dupa ce voi primi eventuala citatie si voi afla zilele de spitalizare.va multumesc!
pt a proba ca am actionat in legitima aparare trebuie in mod obligatoriu sa imi angajez un avocat ,banuiesc si sa am cel putin 2 martori oculari?iar in cazul aplicarii unei amenzi cuantumul acesteia se calculeaza in functie de zilele de spitalizare sau de ingrijirile medicale acordate?
in cazul in care acest individ a depus plangere mi se va deschide dosar penal,adica aceasta fapta imi va afecta in vreun fel cazierul?
prietena mea a fost agresata si lovita de un individ in stare de ebrietate in urma unor jocuri sportive amicale.am intervenit sa o apar si i-am aplicat individului o lovitura in fata.dupa aceasta prietenii nostri au sarit sa ne desparta si toti am plecat acasa.intre timp individul a obtinut certificat medicolegal.stiu doar ca a beneficiat de ingrijiri medicale minore(are 2 copci la buza),insa nu stiu cum se sanctioneaza aceasta infractiune.pur si simplu mi-am aparat prietena,ea nu putea sa se protejeze.mentionez ca prietena mea nu prezinta semne vizibile ale lovirii.cum trebuie sa procedam in acest caz si care sunt sanctiunile pt aceasta fapta.va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat