av_andra13 a scris:
geanina1234 a scris:
in cele din urma, mi s-a spus acum ca se incheie CIM cu timp partial de lucru,respectiv 2 ore/zi pe durata determinata. Acum intrebarea mea este : sigur voi beneficia de bonusuri, asigurare,concediu,etc? pentru ca mie mi se pare absurd ca la 2 ore muncite pe zi sa fii atat de bine rasplatit in tarisoara asta a noastra.Adica, nu bate la ochi la ITM?
Geanina, este necesar ca aceste bonusuri sa fie specificate in acel contract pe care il inchei cu angajatorul. Intr-adevar sunt contracte individuale de munca cu timp partial de lucru, nu este nimic iesit din comun in asta.
Tocmai de aceea am sugerat sa iti fie trimisa o copie scanata a eventualului contract.
Am inteles!Va multumesc tare mult !
Deci eu acum trebuie sa urmaresc ca in contract sa fie scrise negru pe alb bonusurile promise.Daca ceva nu este scris acolo (inclusiv asigurare de sanatate) atunci nu exista si eu nu am cum sa pretind nimanui aceste bonusuri.
Eu va intreb pe d-voastra deoarece nu stiu cum trebuie sa arate acest contract si nici nu am cui sa cer amanunte in afara de d-voastra.