avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate ALISAA

Activitate ALISAA

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
si am mai aflat ceva. Stiati ca si Garda de Mediu si Directia de Sanatate poate avea evidente cu contraventii? Sa ma duc si acolo? NU. Hotarat lucru, eu respect cerintele din Hotararea publicata. Va doresc numai bine in continuare si va multumesc pentru prilejul de a-mi clarifica unele aspecte.
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Contraventii, sigur. Dar contraventiile se evidentiaza foarte clar la ANAF. Ca nu cred eu ca intereseaza pe cineva cat de bine vezi tu semaforul sau cand apesi pe frana sub 60. In schimb se pun in executare prin ANAF, in regim de contraventie, o multime de sanctiuni. De la Jandarmi, de la orice alte autoritati,etc. In hotarare scrie contraventii, scrie si financiara, asa ca parea mea este ca a fost foarte clar formulat. Daca doreau altceva ar fi scris, impozite si taxe, si locala. E alta situatie. O parere.
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Si eu am fost astazi in excursie dupa aceste acte. Conform hotararii, noi trebuie sa ne prezentam la administratia financiara. Asta tine de ANAF si nu de primarie. La Primarie, este biroul de impozite si taxe, dar nu e administratie financiara ci administratie locala. Alta Marie, alta palarie. La Anaf, am gasit o uimire generala, toata lumea intreba de fapt ce doresc, pana cand am scris o cerere, am depus-o la registratura, am mentionat pe intelesul tuturor dorinta mea, et voila...Nu am ce cauta la primarie. Acolo, clasificarile se fac in functie de adresa,e administr locala. Trebuia expres mentionat daca doreau asa ceva, ori in hotararea cu pricina pe care am citit-o atent de mai multe ori, scrie taman altceva- financiara. Asa se numeste in provincie: administratie financiara. Am pus si timbru.Dar au spus ca nu au formular tip, si ca se vor decide asupra formei, pentru viitor. Eu asta am citit, asta am rezolvat.
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
ti-am trimis pe mesaj privat adresa. Multumesc!
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Multumesc!
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
adica, 7, 6? nu pot deschide fisierele de pe acest calculator
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Buna, Andra,
Te rog sa imi confirmi ultima medie, conform clasamentului, tau Am inteles ca pana la urma nu erau gresite calculele , dar nu reusesc sa deschid fisierul.
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Buna, nici eu nu sunt prea linistita. Am facut peste 80, dar ma gandesc la faptul ca mai stiu inca 3 persoane care au punctaj cel putin egal cu al meu. Si cum nimic nu este batut in cuie, nimeni nu garanteaza nimanui un loc pe lista celor 200. Este clara metodologia de selectie, nu e nevoie de prea multe pariuri. Nu mai stiu unde am citit dar tinta este sa treaca un esantion din dublul nr locuri scoase la concurs, iar dupa a doua proba si restul, sa se contureze lista. Parca asa. Asa incat e atat de devreme sa tragem vreo linie...mai ales inferioara...:).Asta ar fi o discutie. O alta discutie ar fi ca mie mi s-au parut dificile subiectele, cu multe acorduri fine si dulci ca o licoare amagitoare. La inceput am crezut ca sunt lasate acolo de zana cea buna si cand colo...era un zmeu dintos care isi arata caninii la fiecare cotitura. Ma rog, eu mi-am invatat o lectie serioasa la acest test. Nu e ceea ce pare. Sper in bine.
este adevarat ca Lsat va fi prima proba si eliminatorie in august, sau sunt doar zvonuri? Am pe cineva inlacrimat langa mine si incerc sa ii arat curcubeul
:D e prima grila din testul deja dat