avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Activitate alexao2010

Activitate alexao2010

Imi pare rau pentru necazul tau.
Cred ca inainte de toate trebuie sa te informezi exact ce scrie in dosarul inaintat catre parchet.
Posibil sa ai sanse sa scapi avand in vedere argumentele tale.
Dar atentie, nu scapa din vedere nici argumentele partii adverse si nici procesul verbal incheiat de catre politie cu aceasta ocazie, inclusiv probele administrate.
Oricum, l-a parchet zic eu ca ar fi foarte bine sa mergi insotit de un avocat bun. Astfel poti avea sansa de a nu ajunge in instanta.
Succes!
Impozitul minim se datoreaza mai exact pana la data inregistrarii cererii de inregistrare a suspendarii activitatii in registrul comertului.
Asa zic Normele metodologice de aplicare a art. 18 din Codul fiscal (parca punctul 11^5).
Totodata, au aparut precizari (aici trebuie sa dati o cautare pe net ca nu le mai stiu) cum se calculeaza impozitul minim (denumirea de impozit forfetar este eronata) pentru fractiuni de trimestru.
Spre exemplu: daca societatea se incadreaza in prima transa (550 lei/trim), atunci suma respectiva se imparte la nr. de zilelor aferente trimestrului, dupa care se inmulteste cu nr. de zile calculate incepand cu prima zi a trimestrului pana la data inregistrarii cererii de intrerupere/suspendare a activitatii la ORC.
Poate informatia este e folos cuiva.
Succes!