Intentionez sa le scriu printr-un avocat zilele acestea prin care sa le zic ca nu am nicio datorie asupra lor, daca am avut o datorie ea s-a prescris demult si doresc sa fiu lasat in pace (si mai vad eu ce altceva prin care sa nu recunosc debitul), cel putin asa m-a sfatuit un avocat deoarece ei nu vor lasa sa treaca timpul asa si vor actiona mereu pt recuperarea datoriei.
prin 2003 am incheiat un contract cu connex(pe vremea aceea asa se numea), dar nu am putut sa-l platesc si am renuntat la el, in timp mi au venit in casuta postala cateva notificari precum sunt in vizorul unei firme, si am de platit 2135 de ron suma totala dintr-un debit initial de 199 ron. Zilele trecute am mai gasit un plic cu o copie xerox in care se preciza ca prezenta, reprezinta un ordin executoriu ce va fi inaintat judecatorului.
Dupa atatia ani se mai poate intampla ceva? nu am semnat niciodata pt nimic, totul a fost gasit in casuta postala, si ar trebui sa fie prescrisa datoria?
Actionez bine daca le cer o dovada ca nu este prescrisa datoria si ca au incercat sa mi aduca la cunostinta somatii, care sa semnez pt ele ?