succesiunea nu s-a facut....sa va explic: imobilul plus terenurile pe numele bunicilor mei din partea mamei,reprezinta mostenirea. bunicii au murit....ramanand 2 copii(mama si fratele ei) .acum 1 an jumate a murit si fratele mamei mele(care locuia in casa bunicilor lui,unde nu s-a deschis nici acolo succesiunea) si au ramas 2 copii(fiica lui e plecata in italia,stabilita acolo,cu copil.... si fiiul lui) acum mama,a platit taxe si impozite in ultimii 10 ani la casa parinteasca. stiu ca mostenirea va fi impartita in 3: 1/2 mama,1/4 nepoata ei si 1/4 nepotul. acum.....vreau sa stiu faptul ca a platit taxe si impozite,a reparat casa ...... beneficiaza de vreun avantaj? cu nepoata ei s-a inteles....ii ceda dreptul mamei mele,insa nepotul mamei mele s-a apucat de reclamatii peste reclamatii! si vroiam sa mai intreb,daca nepoata mamei mele nu poate ajunge la proces,poate face o procura la notar in italia si s-o trimita prin fax...iar noi s-o traducem in romana,credeti ca va fi recunoscuta? ce sfat imi dati?
in temeiul carei legi,mostenitorul care a fost platitor de taxe si impozite la unul dintre bunurile mostenirii,timp de 12 ani.....are anumite avantaje? si daca are avantaje,care sunt acelea?