avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate Marius_Claudiu

Activitate Marius_Claudiu

Chestia e ca mia dat avertisment ca iam sp ca sunt student dar mia luat permisu ..a incadrat fapta ca fiind majora..si eu doar mam inscris in trafic mai repede ,nu au avut loc nici un pericol ...Cum pot contesta ???nu a semnat nici un martor....
Am semnat procesu verbal fiindca daca nu semnam imi dadea amenda .E pe sfere de influenta.Asa am semnat mia dat avertisment si mia luat permisu.Martori nu au fost si nici nu a semnat nici un martor .Dar nu a fost ca nu am acordat prioritate,voia sa obtina niste bani si cand a vaz ca sunt un amarat de student a zis ca sa aiba de munca mia luat permisu ..am plecat de pe loc am semnalizat aveam centura echipaju era la 40 m distanta ,mau vaz cel care vinea din spate a fac cu faruri si a plecat mai departe .el ma oprit si ma sanctionat.cum sa fac ..sunt disperat ajutatima va rog
Astazi mi sa retinut permisu de conducere din cauza ca cica nu am acordat prioritate.Politia era la circa la 40 m distanta,plecand de pe loc m-am asigurat am semnalizat si am trecut pe banda a doua .Cand ma vazut abia astepta sa ma opreasca.Mi-a luat permisu pe 30 de zile si avertisment si ma ameninta ca trebuia sami dea 480 de lei noi amenda...
POT face contestatie si imi pot recupera permisu???Asta va rog sami spuneti >>>