vio23 a scris:
sunt de acord cu Daniel M., initial m-a iritat postarea lui jude, dar apoi mi-am dat seama ca are dreptate pe undeva si ca nu m-a jignit direct(in plus am gresit cu afirmati despre fraudare, fara a avea probe),dar cu privire la anulare raman la aceeasi parere, mi se pare inadmisibil la un asemenea nivel...
nu cred ca trebuie sa ne comportam asa...parerea mea
in plus la sfatul cerut chiar mi-a placut raspunsul si sper sa ne ajute si cu interviul
succes tuturor si sa intre cei mai pregatiti
la interviu iti pot spune de pe acum, pentru ca psihologicul nu e asa de rau pe cum pare.
uitati-va la cei picati anii trecuti sa vedeti ca sunt extrem de putini.
la interviu:
- mainile pe masa, impreunate eventual (sunt reguli de psihologie comportamentala)
- privirea in ochii interlocutorilor.
- raspunsuri clare la intrebari.
raspunsurile sunt de bun simt, chiar daca unele pot parea ca tin de activitatea instantelor despre care unul care abia intra la inm nu are habar (de ex. ce faci daca in timpul sedintei de judecata se intampla nu stiu ce). sa nu va crispati ca nu e o intrebare profesionala, ci una care vrea sa vada cum reactionati, ce valori aveti etc.
la interviu chiar nu e nimic de speriat. totusi, ar fi de preferat sa luati o nota cat mai mare.
succes.
vio23 a scris:
n-ai cum sa faci lucrul asta pana nu se schimba regulamentul de admitere. minimum 70 de puncte.
ne poti sfatui despre rationament logic?cum sa ne pregatim?
vio23 a scris:
jude1 a scris:
vio23 a scris:
mie mi se pare nesimtire in ultimul hal....sunt de acord ca se pot face greseli, dar in halul asta....motivarea de la penal a fost de tot rasul, cum poti spune asa ceva: raspunsul corect este cel de la litera b, dar datorita faptului ca este o problema controversata in doctrina, punctajul aferent grilei se acorda tuturor
sa fim seriosi ca daca ar fi sa luam dupa controverse in doctrina cred ca anulam de-a lungul anilor cate un sfert din testele de la inm....
probabil cineva trebuia sa intre neaparat sau cine stie....au intrecut orice imaginatie....daca nu-s in stare sa faca niste grile sa ne lase in pace...inca o data ni se confirma ca Romania este.....jos in toate domeniile
oricum, cu atitudinea asta, probabil ca te-ar fi picat la psihologic, asa ca sa nu-ti para rau ca nu ai intrat. ai fost scutit de o dezamagire si mai mare.
vezi ca examenul la inm nu e doar despre cunostinte, ci si despre caracter, moralitate, corectitudine, echilibru ... si lista continua
tie chiar ti se pare normal ce s-a intamplat?daca ai fi profesor care face subiectele ai proceda in felul asta?
da.
si o sa iti spun de ce.
in conditiile de deficit de personal in justitie si in conditiile in care este una dintre putinele zone in care inteligentii din executiv mai permit angajarea, daca ai fi manager de sistem si ai avea 200 de locuri libere si ai vedea ca nu s-au ocupat toate locurile ce ai face? e rau ca s-au anulat niste grile, astfel incat au fost ajutati unuii dintre candidati? da, recunosc faptul ca pot exista situatii in care nu iti profita, dar nici nu iti ia nimeni din grilele pe care le-ai facut. asa ca, in locul contestatarilor, as incerca sa invat pentru cel putin 80 de grile, lucru perfect posibil, care te scuteste de emotii si comentarii.
nu vreau sa te jignesc si chiar te felicit daca ai trecut de faza asta, pentru ca realmente e un examen greu. dar mai usor cu critica asta care nu e tocmai fondata. inm-ul (admitere si cursuri dupa) e unul dintre cele mai echilibrate si corecte sisteme de invatamant (fara a fi perfect). nu stiu cat e meritul romanilor, pentru ca exista tot felul de monitorizari de la ue. dar asta e irelevant. important e ca 95 % din profesorii care predau (printre care sunt si cei care fac grilele la admitere) au o calitate profesionala si profesorala ireprosabile.
raporteaza frustrarile la context si o sa vezi ca o sa ai alta atitudine.
succes inca o data la probele urmatoare.
vio23 a scris:
mie mi se pare nesimtire in ultimul hal....sunt de acord ca se pot face greseli, dar in halul asta....motivarea de la penal a fost de tot rasul, cum poti spune asa ceva: raspunsul corect este cel de la litera b, dar datorita faptului ca este o problema controversata in doctrina, punctajul aferent grilei se acorda tuturor
sa fim seriosi ca daca ar fi sa luam dupa controverse in doctrina cred ca anulam de-a lungul anilor cate un sfert din testele de la inm....
probabil cineva trebuia sa intre neaparat sau cine stie....au intrecut orice imaginatie....daca nu-s in stare sa faca niste grile sa ne lase in pace...inca o data ni se confirma ca Romania este.....jos in toate domeniile
oricum, cu atitudinea asta, probabil ca te-ar fi picat la psihologic, asa ca sa nu-ti para rau ca nu ai intrat. ai fost scutit de o dezamagire si mai mare.
vezi ca examenul la inm nu e doar despre cunostinte, ci si despre caracter, moralitate, corectitudine, echilibru ... si lista continua