1-in primul rind eu personal stiu ca amenda nu se mai plateste pe loc 2 politia rurala nu este in masura sa aplice amenzi de circulatie 3-agentul are obligatia sa se legitimeze9ASTA INSEMNIND SA-SIAFISEZE LEGITIMATIA 5-felul in care s-a comportat domnul agent numindu-se totusi abuz 6-abaterile rutiere fata de care ar putea da amenzi politia rurala ar fi cam parcare neregulamentara,verificare tehnica expirata ,si atunci cind constata abateri sa-si cheme un coleg agent de la politia rutiera nicidecum sa faca ceea ce-l taie capul pe dinsul.politia comunitara este in subordinea primariilor nu a MAI.
in urma cu citeva zile fiul meu a fost oprit in trafic in localitatea jucu jud cluj de catre un domn politist de la politia rurala care sustinea sus si tare ca este incepatorsi are viteza prea mare si trebuie sa circule cu 10 km /ora sub limita admisa pe acel drum(data obtinerii permisului de conducere cat B este 15 dec 2010 iar pt cat A data examenului martie 2011)gat ca ei ii dau amenda ca este incepator a depasit cica viteza pt incepatoti nu are semnul de incepator.domnul agent iii face proces verbal pe care copilulrefuza sa-l semneze domnul politist neavind martor .surpriza soseste un plic cu un proces verbal amenda 450 ron pt centura de iguranta si lumini in termen de48 ore de la primire.martor [Editat] nu stim cine este! 4 puncte de penalizare!!!!!!!!!contul era al politiei din gherla..pe deasupra domnul politist a cerut amenda de 70 ron platita pe loc OARE IN CADRUL POLITIEI SE POATE ANGAJA ORICINE SI ARE DREPTUL SA FACA CE DORESTE DINSUL? nu vi se pare ca este vorba de depasirea atributiilor,de abuz in seviciu?unde ar trebui sa neadresam ?de cind politia rurala este in masura sa dea amenzi de circulatie si puncte de penalizare?astept un raspuns urgent va multumesc.o zi buna tuturor:(:(:(#-o
ok banca cere in 7 zile de la primirea somatiei de executare silita sa depun suma integrala dar depunind o parte din ea nu este in regula ?
si daca bine stiu eu problemele apar cind ai o intirziere de 150 zile si banca trebuia sa semneze un act aditional pina in septembrie la creditele aflate in derulare si sa faca in asa fel incit omul sa poata plati daca tot e criza financiara .multumesc
ok banca cere in 7 zile de la primirea somatiei de executare silita sa depun suma integrala dar depunind o parte din ea nu este in regula ?
si daca bine stiu eu problemele apar cind ai o intirziere de 150 zile si banca trebuia sa semneze un act aditional pina in septembrie la creditele aflate in derulare si sa faca in asa fel incit omul sa poata plati daca tot e criza financiara .multumesc
buna seara !multumesc pt mesaje.in cazul in care depun o parte din suma restanta la banca acea somatie de executare silita isi va urma cursul ?
astept un raspuns urgent! va multumesc