avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate gabi-sanda

Activitate gabi-sanda

Sunt educatoare cu gradul didactic II si o vechime la catedra de 19 ani vechime. In iulie 2011 am terminat studii superioare(3 ani, zi) cu specialitatea "psihologie"si atestat in "psihopedagogie". Incepand cu 1 sept. 2011 am fost platita ca profesor invatamant prescolar pana la 31 dec. 2011. Incepand cu 1 ian . 2012 conform noii legi, s-a constatat ca sunt incadrata necorespunzator si ca mi s-au alocat sume necuvenite (constatarea auditului)si din acea data(1 ian 2012) si pana in prezent sunt platita ca institutor, oprindu-mi-se si "suma necuvenita" esalonat, in mai multe transe. Este corecta incadrarea mea? Mentionez ca inaintea studiilor superioare am terminat scoala postliceala de psihopedagogie(3 ani, zi) , dar nu liceul pedagogic. Am vreodata sansa sa fiu incadrata ca profesor? Unde trebuie sa ma adresez sa mi se lamureasca situatia?
Multumesc din suflet pentru raspuns!
Răspuns la discuția partajul
Va avea loc un nou proces, cu citatii si infatisari?
Da, este!
Sotul care nu-si revendica sulta in termen de 3 ani o pierde ? Ce demersuri trebuiesc facute de celalalt sot pentru a intra in legalitate asupra bunurilor eventual dobandite? Multumesc!
Discuție partajul
Ce se intampla daca dupa 3 ani de la sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila a actiunii de partaj unul din soti nu-si revendica drepturile cuvenite de instanta?
Multumesc anticipat!