avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare corecta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare corecta?

Sunt educatoare cu gradul didactic II si o vechime la catedra de 19 ani vechime. In iulie 2011 am terminat studii superioare(3 ani, zi) cu specialitatea "psihologie"si atestat in "psihopedagogie". Incepand cu 1 sept. 2011 am fost platita ca profesor invatamant prescolar pana la 31 dec. 2011. Incepand cu 1 ian . 2012 conform noii legi, s-a constatat ca sunt incadrata necorespunzator si ca mi s-au alocat sume necuvenite (constatarea auditului)si din acea data(1 ian 2012) si pana in prezent sunt platita ca institutor, oprindu-mi-se si "suma necuvenita" esalonat, in mai multe transe. Este corecta incadrarea mea? Mentionez ca inaintea studiilor superioare am terminat scoala postliceala de psihopedagogie(3 ani, zi) , dar nu liceul pedagogic. Am vreodata sansa sa fiu incadrata ca profesor? Unde trebuie sa ma adresez sa mi se lamureasca situatia?
Multumesc din suflet pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Incadrare invatamant dalia nicoleta dalia nicoleta lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa apoi am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca mirelacristina mirelacristina Buna ziua. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic cu o vechime in invatamant de 20 de ani si in prezent incadrata ca invatatoare. In iulie 2013 am absolvit ... (vezi toată discuția)