va multumesc mult pentru raspuns, sincer nu am prea multe informatii in domeniu, ma gandesc ca aveti dreptate in ceea ce priveste tipul de act pe care il detine fratele meu, eu as putea sa fac un astfel de act?!
inca o problema, fratele meu in toata aceasta perioada nu a efectuat nici o plata, nimic de genul acesta la apartament, singura persoana care a efectuat plati a fost tatal meu. deci nu reusesc sa inteleg cum a reusit sa dobandeasca o astfel de hartie, am anumite dubii in ceea ce priveste legalitatea acestui act.
Va multumesc, inainte de toate pentru ajutorul oferit, nu am facut o hartie de acest gen, insa fratele meu detine o hartie facuta in 2008 la un notar, in care spune ca in mod tacit isi recunoaste mostenirea, eu daca ma duc la un notar si fac o astfel de hartie este valabila?Fratele meu, in acelasi timp, imi spune ca daca unul dintre ceilalti mostenitori doreste ma poate lasa fara mostenire, adica ma poate ataca fiindca nu am un astfel de act, in situatia data cum ar trebui sa procedez?va multumesc din suflet!
daca in aceasta perioada de 6 luni nu am facut nimic ce se intampla?va explic mai clar care este situatia mea, mama mea a decedat in 2002, mostenitori am ramas eu, tatal meu si fratele meu, deci 3 persoane, contractul prin care apartamentul a fost cumparat a fost facut pe numele ambilor parinti.