daca merg maine (ipotetic) sa inchei un contract de asigurare de sanatate si sa incep sa platesc contributiile, voi fi obligata sa platesc si retroactiv? si de cand anume?:stunned:
sunt casnica, venitul meu vine din cedarea folosintei bunurilor, nu am contract de asigurare de sanatate, nu platesc contributii si evident nu beneficiez de asistenta medicala si nici nu o cer, nefiind inregistrata la nici un medic de familie, am asigurare de sanatate la un asigurator privat de la care beneficiez de servicii.Ma intereseaza daca sunt cumva obligata de vreo lege sa imi fac contract de asigurare la stat(CASMB) si sa platesc contributii:( Multumesc
in urma decesului tatalui meu a ramas sotia(a 3-a) supravietuitoare, un copil din a 2-a casatorie si eu, din prima casatorie.Tatal meu detinea o casa si un teren mostenite de la bunicii mei, as dori sa stiu cum se va imparti aceasta parte a averii lui intre noi?Este necesar ca la notar cand se va face masa succesorala sa merg insotita de un avocat? multumesc oricui ma poate ajuta cu un sfat