avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate georgy_s

Activitate georgy_s

Răspuns la discuția cum pot rezolva aceasta situatie?
tocmai faptul ca au fost extrem de multumiti de mine si m-au laudat pt seriozitatea mea si profesionalismul meu dar in acelasi timp au fost influentati de o persoana care nu are functie de conducere ci aceeasi functie ca si mine.nu as putea actiona in nici un fel?cat despre preaviz trebuie sa lucrez 4 sau 8 ore?
au existat plangeri ale colegilor asupra aspectului meu fizic(1 colega),datorita acestui motiv am fost chemata in biroul directorului comunicandu-mi acest aspect propunandu-mi sa semnez o demisie in alb ,care va fi rupta daca se va rezolva acest aspect,in 2 saptamani,fiind nervoasa si dorind sa le demonstrez ca acea persoana are ceva personal cu mine am semnat,au trecut cele doua saptamani si nu mi s-a comunicat nimc,am crezut ca s-a rezolvat problema,dar dupa aproape 2 luni am fost chemata in birou sa mi se dea demisia inregistrata,motivand ca i-am impresionat atat prin munca cat si prin comportament insa decizia a fost luata.eu consider ca nu este legal,ma poate ajuta cineva cu un sfat?p.s...mi-au trecut un preaviz de 30 de zile calendaristice,in aceste conditii ar trebui sa lucrez 4 ore si sa mi se plateasca 8?astept sfaturi ..multumesc