avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate duicamariana@yahoo.com

Activitate duicamariana@yahoo.com

am o bunica de 95 de ani si a primit adresa de la casa de pensii sasi inoiasca buletinul pentru ca a expirat
dar nu are certificatul original are numa un certificat de nastere eliberat pe baza de declaratie (adoptie)neavind specificate ziua si luna nasteri,unde ne putem adresa pentru rezolvarea situatiei pentru ca in localitatea de nastere nu mai exista nici un act pe numele ei.mentionez ca are certificatul de casatorie cu toate datele complecte
locuim intun bloc cu 4 etaje ,aproape toti locatari avem autoturisme si din aceasta cauza am hotatat mai multi vecini sa taiem o bara de batut covoare din fata blocului pentru a ne face loc mai mult de parcare ,paralel cu bara pe carosabil era parcata o dacie cu grad de uzura ridicat si nefunctionabila mai toate seririle fiind loc de dormit pentru boschetari aceasta dacie fiind adusa in fata blocului de acest vecin care ne-a facut plingerea penala nefiind bunul lui .noi am ridicato de pe carosabil perpendicular cu soseaua sa ne facem loc pentru a mai parca inca o masina el a venit cu politia la fata locului acuzindune de distrugere.inainte de a veni cu politia ma sunat la telefon si nea jignit pe toti spunindumi ca el are putere ca e sofer la tribunalul din orasul petrosani si ca leam dezvaluit vecinilor aceasta convorbire in timp ce organele de politie isi faceau datoria ma jignit facinduma o femee usoara si pe ceilalti vecini ia jignit cum ia venit la gura .dupa noua lege stim ca nu mai ai voie sa bati covoarele in fata blocului si ce masuri ar trebui sa luom si noi in potriva lui si care sint procedurile legale de rezolvar a problemei .