avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refacerea actelor de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refacerea actelor de identitate

am o bunica de 95 de ani si a primit adresa de la casa de pensii sasi inoiasca buletinul pentru ca a expirat
dar nu are certificatul original are numa un certificat de nastere eliberat pe baza de declaratie (adoptie)neavind specificate ziua si luna nasteri,unde ne putem adresa pentru rezolvarea situatiei pentru ca in localitatea de nastere nu mai exista nici un act pe numele ei.mentionez ca are certificatul de casatorie cu toate datele complecte
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:42, 17 Decembrie 2010
Normal ar trebui sa va adresati localitatii unde este inregistrata nasterea exista evidente in fiecare Primarie inca de la inceputul secolului.Pentru Bucuresti inainte de 1915 Primaria sector 1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in bucuresti angajat angajat Buna ziua, Daca eu nu am buletin de Bucuresti si nici persoana cu care doresc sa ma casatoresc, putem sa o facem totusi aici ? Mentionez ca el e cetatean ... (vezi toată discuția)
Cum ma puteti ajuta cu o informatie unde ma pot adresa sau carei ... nicoleta_elena nicoleta_elena Cum ma puteti ajuta cu o informatie Unde ma pot adresa sau carei instituții,pentru identificarea unei persoane născute în anul 1888 Precizez ca singurele ... (vezi toată discuția)
Adopție internaționalã AndraPavel AndraPavel Buna ziua,am si eu o problema....fratele meu locuiește cu mama in America,împreuna cu soțul acesteia.el a fost adoptat de soțul mamei si acum ... (vezi toată discuția)