Cel care a deschis actiune judecatoreasca impotriva mea,a oprit masina in fata unei vami pe o banda de accelerare si a deschis portiera fara sa se asigure si eu care circulam regulamentar pe banda intai de circulatie pe un drum cu 2 benzi pe sens am incercat sa evit dar cu partea din spate a autoutilitarei pe care o conduceam am acrosat portiera autoturismului. Acum cateva luni am fost citat ca martor in procesul respectivului deschis impotriva la IPJ Mures deoarece agentul constatator l-a considerat vinovat. Nu m-am putut prezenta in acel moment in calitate de martor din motive profesionale iar acum respectivul mi-a deschis o actiune judecatoreasca intr-un nou dosar in care sunt citat ca parat pt cauzare daune pt fond - pretentii disjungere, alaturi de citatie mi-au fost atasate facturi si bonuri fiscale care atesta reparatia masinii. De indata ce detin procesul verbal stampilat si semnat de agentul constatator un martor si eu, ce ma sfatuiti sa fac deoarece contravenientul nu a semnat procesul verbal :mentionez ca cuantumul facturilor atasate citatiei este de peste 6000 de lei, suma pe care nu am de gand sa o platesc deoarece nu sunt vinovat de producerea accidentului. as dori un sfat ca sa stiu in ce masura ma protejaza legea. Va multumesc!