avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate nadi_cp

Activitate nadi_cp

Răspuns la discuția Spatiu de inchiriat
Multumes pentru raspuns.
Domnul despre care vorbesc este o persoana foarte dificila si de rea credinta care s-a folosit de o lista mai veche in care locatarii au semnat ca au dat bani pentru instalarea interfonului, s-a folosit in sensul ca a schimbat antetul, iar acum arata la toata lumea acea hartie si spune ca ocupa legal spatiul si ca oricum nu va plati niciodata nici o chirie.#-o
Am fost astazi la asociatia de locatari iar presedintele asociatie ne-a asigurat ca va duce hartia noastra la autoritatile care sunt in masura sa rezolve aceasta sitatie.
Buna ziua,
Am si eu o problema, in blocul unde locuiesc sunt 32 de apartamente, la parterul blocului a fost statiul de colectare al gunoiului, spatiu care a fost transformat in garaj si care e ocupat de unul dintre locatari(fara a plati chirie) fara acordul celorlalti. Am strans semnaturi de la locatarii blocului care doresc ca acel spatiu sa fie inchiriat dar locatarul care ocupa spatiul nu doreste sa o plateasca. Intrebarea mea este daca avem 51% semnaturi ca acel spatiu sa fie inchiriat putem sa il dam afara pe acel locatar si sa inchiriem spatiul?