avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu de inchiriat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu de inchiriat

Buna ziua,
Am si eu o problema, in blocul unde locuiesc sunt 32 de apartamente, la parterul blocului a fost statiul de colectare al gunoiului, spatiu care a fost transformat in garaj si care e ocupat de unul dintre locatari(fara a plati chirie) fara acordul celorlalti. Am strans semnaturi de la locatarii blocului care doresc ca acel spatiu sa fie inchiriat dar locatarul care ocupa spatiul nu doreste sa o plateasca. Intrebarea mea este daca avem 51% semnaturi ca acel spatiu sa fie inchiriat putem sa il dam afara pe acel locatar si sa inchiriem spatiul?
Cel mai recent răspuns: nadi_cp , utilizator 14:45, 26 Septembrie 2008
Cred ca poate fi lasat in spatiul respectiv. Pe lista de cheltuieli i se va adauga si chiria spatiului si va decide singur daca merita sa-l ocupe in continuare.
Multumes pentru raspuns.
Domnul despre care vorbesc este o persoana foarte dificila si de rea credinta care s-a folosit de o lista mai veche in care locatarii au semnat ca au dat bani pentru instalarea interfonului, s-a folosit in sensul ca a schimbat antetul, iar acum arata la toata lumea acea hartie si spune ca ocupa legal spatiul si ca oricum nu va plati niciodata nici o chirie.#-o
Am fost astazi la asociatia de locatari iar presedintele asociatie ne-a asigurat ca va duce hartia noastra la autoritatile care sunt in masura sa rezolve aceasta sitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- desfusurare activitate la parterul blocului valentina4242 valentina4242 Am inchiriat un spatiu unde am investit pentru un fast food la parterul unui bloc spatiu care in contractul de vanzare cumparare este trecut ca si spatiu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pt. asociatia de proprietari Petrus1731 Petrus1731 Am urmatoarea nelamurire: O camera situata la parterul unui bloc ca sa poata fi inchiriata de Asociatia de proprietari pentru sediu, legal cu contract de ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun bloc Imparatul Imparatul De vreo 25 de ani, ocup in bloc, un spatiu tehnic, care face parte din scara de bloc comuna. Nu este uscator, nu este nimic altceva. A fost o camera in care se ... (vezi toată discuția)