avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate zamfirescu2000

Activitate zamfirescu2000

Pai am inregistrarile telefonice in care persoana in cauza spune ca a pus coletul in plic defata cu postasul de la Oficiul Postal deunde a fost trimis, este posibil ca dupa ce postasul l-a cantarit avand gramajul trecut pe paghet (telefonul cantareste in jur de 180gr,plus incarcator, cablu de date,casti 380gr. total) a dat valoarea transportului, sa i-a inapoi coletul sa i-l desfaca sa puna la loc si sa trimita prin posta cu acela-si gramaj de 380 gr.? Cat poate sa cintareasca o cutie de S4 carton si un plic ...? 100-200gr. nu 380gr.cat scrie pe colet. Greseala mea a fost ca m-am grabit sa plec, mi-sa parut cam usor , trebuia inainte sa achit coletul sa-l dau inapoi si sa mai cantareasca o data sa vad daca corespunde gramajul de pe el, ce sa fac acum. Am depus o reclamatie catre posta romana prin mail pentru despagubiri impreuna cu pozele facute la colet detaliate, factura, avizul, si convorbirea pe whatsapp cand descria coletul si spunea ca nu este sigilat asa cum l-a sigilat dansa adica peste banda alba pusa de ea avea alta transparenta. iar cea alba se cunostea ca era taiata pe lung fara a se vedea la prima vedere. Datimi sfaturi si daca voi primi despagubiri...de la P.R.
Buna ziua... Am comandat de pe tocmai.ro un telefon Samsung galaxy s4 i9506 cu cablu de date, casti si încărcător in valoare de 1110 lei de la o doamna . Astazi am fost sa ridic coletul de la posta , ca asa am cazut deacord sa fie trimis prin posta fiind mai convenabil, am platit s-a facturat coletul si cand am desfacut acel colet am gasit doar cutia de la telefon. Am sunat acea persoana sa-i spun ce am gasit in acel colet. A inceput sa i-mi descrie acel colet (plic alb, cu doua colturi albastre, sigilat la doua capete cu scotch de culoare alba, in greutate de 380 gr. cum scria pe colet) analizand acel colet am observat ca pe un lateral a fost taiat acel scotch si lipit alt scotch transparent. Vorbind cu acea persoana am constatat ca acest colet a fost desfacut dupa ce a fost trimis. La posta am relatat aceasta intamplare si mi s-a spus ca sa ma duc sa fac plangere la Politie. Va rog mult sa m-a ajutati in rezolvarea acestei probleme. Multumesc anticipat.
Ce demersuri trebuie sa urmez pentru a incheia actele de proprietate si care ar fi costurile acestora in situatia in care o matusa fara urmasi a lasat o proprietate prin testament ne legalizat (semnat si cu martori dar nu a fost stampilat), Timp de 39 de ani a platit toate taxele, a ridicat o locuinta, si toate utilitatile (apa, curent, canalizare,etc sunt prin contract pe numele lui). Martorii care au semnat acel testament sunt inca in viata.
Am avut casco la ardaf, am avut o problema cu masina (parbiz spart si farul dreapta fata), am facut toate demersurile "aveam fransiza de 100 eur", dupa cateva zile am fost sunat sa vin sa iau masina care era gata, am pecat sa iau masina de la service stiind ca trebuie sa platesc si fransiza, am intrebat acolo daca trebuie sa mai platesc ceva la ei sau la firma de asigurare, cei de acolo au spus ca nu si ca pot sa plec acasa linistit. am plecat acasa fericit...Dupa vreo 2 saptamani primesc telefon de la firma de asigurare ca trebuie sa platesc fransiza, eu am spus atunci in mintea mea ca cei care au gresit sa plateasca. Intrebarea mea ...este normal sa-mi dea masina fara sa fi platit fransiza? Dupa o luna de zile primesc iar telefon de la firma de asigurare si ma ameninta ca vor plati valoarea despagubirii catre service mai putin valoarea fransizei si ca servisul sa ma dea in judecata pentru recuperarea restului de bani. Despre reparatii nu sunt deloc satisfacut, au dus masina intr-un service de doi bani, la far mi-lau prins intr-un surub cu saiba ca la romani "batae de joc", iar parbrizul nu este original de la GM e o panarama. Ce pot face in cazul acesta?, Ce se intampla daca nu o voi plati?, Ce vor face cei de la serice si de la firma de asigurari?

Va rog sa ma ajutati....Va multumesc...