avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Activitate lylyan11

Activitate lylyan11

Discuție dosar angajat
Mi-am dat demisia dintr-o institutie publica. Ce trebuia sa contina dosarul pe care l-am primit la plecare?
In timpul suspendarii raportului de serviciu (c.f.s. pentru probleme personale - 1 an) beneficiez de adeverinta pentru medic?
Răspuns la discuția demisie
Am intrat In Co pe data de 02.08. In timp ce eram in Co, in data de 16.08, am depus demisia. Stiu ca produce efecte dupa 30 de zile calendaristice. Sunt in continuare in Co, pana pe 30.08 inclusiv. Incepand cu 31.08 intru in recuperari (cerere aprobata). Aceste recuperari suspenda perioada de preaviz, respectiv cele 30 de zile calendaristice? Am efectuat 9 zile de preaviz daca se numara si ziua in care a fost inregistrata demisia. Jurista institutiei unde am depus demisia sustine ca, in urma demisiei, timp de 7 ani, nu mai pot ocupa nici o functie publica. Este adevarat?
Discuție demisie
Sunt functionar public. Mi-am depus demisia pe data de 16.08. Am Co pana pe 30.08. Pot completa diferenta de zile (pana la 30) cu recuperari? In urma demisiei de la aceasta institutie publica, ma pot angaja la o alta institutie publica? Pierd vechimea (anii lucrati la institutia unde am demisionat)?