avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... suspendare raport de serviciu functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

suspendare raport de serviciu functionar public

In timpul suspendarii raportului de serviciu (c.f.s. pentru probleme personale - 1 an) beneficiez de adeverinta pentru medic?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:56, 8 Septembrie 2010
da, pe perioada suspendarii, nu va inceteaza calitatea de asigurat. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate cerere revenire din cic monicalirca monicalirca Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatorul caz: - o salariata al carei CIC expira, este obligata sa depuna cerere de revenire la serviciu in ... (vezi toată discuția)
Concediere si spitalizare va rog raspuns urgent adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, Am fost salariata 7 ani fara nicio spitalizare sau concediu medical in aceasta perioada, fara retete compensate sau gratuite. Acum am fost ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cim cu acordul partilor DanV99 DanV99 Buna ziua! Exista o perioada maxima privind suspendarea CIM cu acordul părților? In speța, am CM suspendat de 2 ani (instituție publica). As dori sa ... (vezi toată discuția)