Eu nu vreau drept de mostenitor ptr. mine, vreau ptr. fratii matusii , mai precis ptr. mama mea care este sora cu decedata. In acest caz mai fac succesiunea sau ce ma sfatuiti?
Pe numele unchiului, ap. era cumparat de mama unchiului dar cand a decedat au mai ramas de platit rate la ap. pe care le-au lpatit matusa si unchiul dupa accea
Verisoara unchiului s-a instalat in ap. a schimbat inchuietorile de la usa si nu ne permite accesul in apart.in situatia in care nu are nicio inputernicire tutoriala sau curator . Vrea sa vanda ap. iar pe unchiul sa-l duca la azil , el nu vrea la azil. Situatia este dramatica avand in vedere ca matusa a decedat pe 4 iulie.Ce pot face eu sa o inpiedic sa nu-l duca la azil pe unchiul la care tin f. mult?
A murit matusa mea, sora mamei mele, care a fost casatorita cu unchiul meu timp de 40 de ani.Unchiul este diagnosticat cu dementa mixta din 2008 si hemipareza dreapta de 20 de ani.Intrebare: ce procent revine succesorilor de gr. 1?
Buna seara. As dorii o conversatie despre succesiune cu o persoana abilitata . Cine doreste sa i-mi dea cateva lamuriri pe aceasta tema? Va multumesc anticipat.