mi s-a spus sa depun declaratia la registratura judecatoriei,sa mi se aduca dosarul,sa platesc taxa de timbru si sa cumpar timbru judiciar,sa fac copie de hotarare si sa merg din nou la registratura.
banuiesc ca acolo mi se va pune o semnatura sau stampila si cu acelea sa merg la politie..
daca la inceput era ideea sa mi se ia permisul pe 30 zile..daca il duc acum,tot pe 30 zile mi se suspenda,sau se mareste suspendarea?
buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un sfat.
anul trecut in mai mi s-a retinut permisul de conducere(pt 30 zile) si am facut plangere,si am intrat in proces cu politia rutiera.
dupa mai multe infatisari la judecatorie(martori,etc)am primit acasa incheierea procesului(ca am pierdut)cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicarea hotararii.hotararea a fost pronuntata pe 14 aprilie 2010 si eu am primit hartia acasa pe 17.08.2010.
nu vreau sa mai fac recurs,vreau sa predau permisul,insa nimeni nu-mi explica clar ce trebuie facut.
la judecatorie mi s-a spus sa fac o declaratie pe proprie raspundere ca nu doresc sa fac recurs si apoi...nu mi au mai zis nimic.
ideea este ca eu vreau sa predau permisul,sa se duca cele 30 zile si sa scap de aceasta problema.