Este un contract vanzare cumparare standard, nu sunt clauze speciale. Acolo scrie clar, toate cheltuielile legate de intretinerea imobilului apartament si de furnizarea utilitatilor (energie electrica, cablu tv, etc) sunt in sarcina vanzatorilor, pana ladata transmiterii posesiei catre cumparator. Dar totusi nu vrea sa plateasca. Spune ca nu a consumat absolut nimic, ca nu a locuit acolo ceea ce este fals. Vanzatorul nu a fost atent sa urmareasca debitele fostului proprietar, de la care a cumparat in dec.2009 si acum vrea sa ii platesc eu restantele ceea ce nu este corect. Ce se poate face ???????????
Buna seara, am cumparat un apartament in urma cu 3 luni, condorm contractului vanzatorul trebuie sa achite utilitatile pana in momentul transmiterii posesiei, dar acesta refuza. Vanzatorul a cumparat ap. in dec 2009 de la alcineva.Vanzatorul nu si-a facut contract la gaze, spunand ca nu alocuit acolo, deci nu a consumat gaze.Fals.
Eu nu pot sa-mi fac contract pe numele meu deoarece vanzatorul si antevanzatorul nu si-au achitat datoriile.
Va rog ajutati-ma, ce este de facut
Va multumesc anticipat
Da , dar el castiga foarte multi bani din care copiilor da doar firimituri, nu este corect.Asta este in Romania se incurajeaza munca la negru pentru ca tatii sa nu isi onoreze datoriile fata de copii.
Oricum va multumesc frumos pentru raspuns.
Tocmai ca nu pot face dovada, lucreaza la o ruda de a lui si sigur nu o sa fie impotriva lui, tocmai de accea v-am cerut ajutorul.
Nu vrea sa isi faca carte de munca, tocmai sa nu mai dea bani copiilor.
Am divortat de sotul meu acum 4 luni, instanta l-a obligat la palata a 420 lei pensie alimentara pentru doi copii minori.Acum el este in somaj, din care imi trimite copiilor 287 lei prin mandat postal.Dar el mai lucreaza la o firma fara contract de munca de acolo incasand aprox.1600 lei. Cum il pot obliga sa plateasca copiilor diferenta pana la 420 lei, in conditiile in care unul din minori are 4 ani si 9 luni si va merge la gradinita????? Iar celalalt minor este in clasa a 9 a si are nevoie de rechizite.