avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

Buna seara, am cumparat un apartament in urma cu 3 luni, condorm contractului vanzatorul trebuie sa achite utilitatile pana in momentul transmiterii posesiei, dar acesta refuza. Vanzatorul a cumparat ap. in dec 2009 de la alcineva.Vanzatorul nu si-a facut contract la gaze, spunand ca nu alocuit acolo, deci nu a consumat gaze.Fals.
Eu nu pot sa-mi fac contract pe numele meu deoarece vanzatorul si antevanzatorul nu si-au achitat datoriile.
Va rog ajutati-ma, ce este de facut
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 21:52, 30 August 2010
depinde ce clauze sunt inserate in contractul dvs de vanzare cumparare.
Este un contract vanzare cumparare standard, nu sunt clauze speciale. Acolo scrie clar, toate cheltuielile legate de intretinerea imobilului apartament si de furnizarea utilitatilor (energie electrica, cablu tv, etc) sunt in sarcina vanzatorilor, pana ladata transmiterii posesiei catre cumparator. Dar totusi nu vrea sa plateasca. Spune ca nu a consumat absolut nimic, ca nu a locuit acolo ceea ce este fals. Vanzatorul nu a fost atent sa urmareasca debitele fostului proprietar, de la care a cumparat in dec.2009 si acum vrea sa ii platesc eu restantele ceea ce nu este corect. Ce se poate face ???????????
o actiune in pretentii.
Adica , nu inteleg
prin care ii solicitati vanzatorlui sa achite contravaloarea utilitatilor consumate.
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
ContSters97658, utilizator

Alte discuții în legătură

Datoria la asociație a fostului proprietar îmi este pretinsă mie. cum pot opri abuzul administratorului? oana bucuresti oana bucuresti buna seara ,am o problema careia nu prea ii dau de cap.In 27 iulie 2017 am cumparat un ap al carei proprietare avea o datorie la intretinere de 25000 roni,cum ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate vs. drept de posesie miclescu miclescu Problema mea este urmatoarea: Am cumparat un apartament in luna decembrie 2009. Asociatia de proprietari a eliberat o adeverinta cum ca toate utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)
Clauza cvc apartament plata contoare individuale pitd pitd Bună ziua, Am o întrebare legată de o clauză pe care a adăugat-o dezvoltatorul imobiliar în contractul de vânzare cumpărare: lncheierea de ... (vezi toată discuția)