avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

Buna seara, am cumparat un apartament in urma cu 3 luni, condorm contractului vanzatorul trebuie sa achite utilitatile pana in momentul transmiterii posesiei, dar acesta refuza. Vanzatorul a cumparat ap. in dec 2009 de la alcineva.Vanzatorul nu si-a facut contract la gaze, spunand ca nu alocuit acolo, deci nu a consumat gaze.Fals.
Eu nu pot sa-mi fac contract pe numele meu deoarece vanzatorul si antevanzatorul nu si-au achitat datoriile.
Va rog ajutati-ma, ce este de facut
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 21:52, 30 August 2010
Ok, multumesc !
trebuie sa actionati in judecata pe cel de la care ati cumparat casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoria la asociație a fostului proprietar îmi este pretinsă mie. cum pot opri abuzul administratorului? oana bucuresti oana bucuresti buna seara ,am o problema careia nu prea ii dau de cap.In 27 iulie 2017 am cumparat un ap al carei proprietare avea o datorie la intretinere de 25000 roni,cum ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate vs. drept de posesie miclescu miclescu Problema mea este urmatoarea: Am cumparat un apartament in luna decembrie 2009. Asociatia de proprietari a eliberat o adeverinta cum ca toate utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)
Clauza cvc apartament plata contoare individuale pitd pitd Bună ziua, Am o întrebare legată de o clauză pe care a adăugat-o dezvoltatorul imobiliar în contractul de vânzare cumpărare: lncheierea de ... (vezi toată discuția)