avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate Marian C.

Activitate Marian C.

Vă mulțumesc pentru răspunsuri, într-adevar era un calcul mai complicat.
Bună ziua,

Vă mulțumesc pentru răspunsurile prompte. Voi încerca din nou să las aici un link cu copia documentului. În cazul în care nu funcționează, voi da un reply cu detaliile de pe acesta.

Link:
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Bună ziua,

Vă scriu în speranța că voi primi un răspuns concret în legătură cu fluturașul de salariu al tatălui meu. Muncește într-o anumită companie, ca paznic, de mai bine de 6 ani, însă nu a primit niciodată fluturaș de salariu. În luna octombrie a primit pentru prima dată acest document, însă, conform acestuia, din salariul net de 936 de lei, a primit numai suma de 730 de lei, restul sumei fiindu-i oprită pentru tichetele de masă. Este un lucru normal? Conform legii am înțeles că tichetele de masă se impozitează, însă nu se rețin din salariu.
Vă atașez alături link-ul cu fluturașul de salariu:
[ link extern ]

Vă mulțumesc și aștept un răspuns din partea dumneavoastră.
Discuție Problema UPC
Buna seara.
Am o nelamurire legata de un abonament incheiat cu UPC Romania-Ploiesti.Totul a inceput in octombrie 2009,cand am incheiat acest contract,am platit pana in luna aprilie(anul curent)...dupa care am fost nevoit sa parasesc tara si nu am apucat sa fac suspendare de abonament sau sa reziliez contractul.Dupa luna aprilie s-au mai emis inca 3 facturi(in valoare totala de 240 lei).Odata intors in tara,am fost contactat de un operator al unei firme de recuperari de datorii,care m-a instiintat in legatura cu aceasta suma neplatita si m-a informat ca dosarul a fost inaintat biroului de credite.As dori sa stiu ce se poate intampla daca nu returnez suma restanta,ce taxa de reziliere mi s-ar percepe,ce s-ar intampla daca voi fi somat de catre tribunal.Mentionez ca am 20 de ani,nu am un loc de munca stabil,nu am absolut niciun bun trecut pe numele meu(unicii proprietari fiind parintii mei).
Astept un raspuns din partea dumneavoastra.
Va multumesc anticipat.