avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Problema UPC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Problema UPC

Buna seara.
Am o nelamurire legata de un abonament incheiat cu UPC Romania-Ploiesti.Totul a inceput in octombrie 2009,cand am incheiat acest contract,am platit pana in luna aprilie(anul curent)...dupa care am fost nevoit sa parasesc tara si nu am apucat sa fac suspendare de abonament sau sa reziliez contractul.Dupa luna aprilie s-au mai emis inca 3 facturi(in valoare totala de 240 lei).Odata intors in tara,am fost contactat de un operator al unei firme de recuperari de datorii,care m-a instiintat in legatura cu aceasta suma neplatita si m-a informat ca dosarul a fost inaintat biroului de credite.As dori sa stiu ce se poate intampla daca nu returnez suma restanta,ce taxa de reziliere mi s-ar percepe,ce s-ar intampla daca voi fi somat de catre tribunal.Mentionez ca am 20 de ani,nu am un loc de munca stabil,nu am absolut niciun bun trecut pe numele meu(unicii proprietari fiind parintii mei).
Astept un raspuns din partea dumneavoastra.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:30, 27 August 2010
dat fiind ca din culpa dvs nu a fost suspendata prestarea serviciului, moral si legal este sa platiti.
firmele de recuperare au diverse metode de a solicita plata, puteti gasi informatii suplimentare pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva contract upc c1pri c1pri Buna ziua, In ianuarie 2018 am vandut apartamentul unde locuiam. Noul proprietar m-a rugat sa nu reziliez contractul existent de internet si tv cu UPC de la ... (vezi toată discuția)
Reziliezi contractul cu furnizor servicii cablu si dupa 5 luni ajungi la recuperatori... ContSters140943 ContSters140943 Buna ziua, Pe scurt acum 3 ani am incheiat un contract cu UPC pt furnizarea serviciilor de internet. Pe la mijlocul lunii noiembrie m-am dus la casierie sa ... (vezi toată discuția)