avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate MiereaNaturala

Activitate MiereaNaturala

D-le Consultat ( pentru ca am mari indoieli in ceea ce priveste profesia dvs )...
Aroganta vine dupa "consumarea" unor sfaturi ce duc cu totul in eroare "consumatorul''
Daca NU STITI ce se petrece la Udriste si daca nu intelegeti in esenta ( mi-a luat talonul pentru ca nu aveam RCA ) de sa postam doar de dragul de-a posta :)
De ce trebuia sa ma duc la Administratia Financiara si AVAS..si Fisc , cand primul drum de facut a fost la un broker de asigurari iar urmatoarea miscare sa-mi recuperez talonul.

Pare greoi sistemul din Romania , mai ales din punctul de vedere al unor oameni ca dvs d-le Consultant... dar va anunt ca intre timp s-au mai schimbat niste legi si prevederi in aceasta tara :).. Ce trebuia sa facem ...sa reclamam Serviciul de Politie Rutiera pentru ca a comis o eroare .

Politistului de la Udriste i-am spus ca nu am banii necesari pentru plata amenzii si n-am s-o pot plati , dar am nevoie de talonul de inmatriculare sa pot circula.
Raspunsul dansului a fost : " Domnule , eu ti-am luat talonul ca nu ai RCA , acum daca ai facut dovada ca ti-ai cumparat acel RCA , i-ati talonul inapoi " ( E greu de inteles nu-i asa :) )
D-le AVOCAT....

Vorbim STRICT de Recuperarea unui Certificat de Inmatriculare.
Cred ca reiese din titlu acest lucru.

ori daca facem confuzie intre Proceduri se ne ierte A-l de Sus....dar avem o problema juridica....unde ?!?!?!
Intre "avocati"... :)

Bine ca nu platim onorariile la postarea de probleme pe acest minunat site.

Multumesc .
Am intampinat aceeasi problema.M-am dus la Udriste cu copia de la RCA si mi-am ridicat talonul.
D-le Avocat....doar o curiozitate...daca aveti amabilitatea sa-mi raspundeti.

Ati platit vreodata o amenda contraventionala la regimul circulatiei ?

Pentru ca foarte surprinzator din partea unui avocat sa ne invete sa platim amenzile.