am totusi un contract de inchiriere parcare dar nu s-a facut nimic mi se pare anormal sa platesc ceva ce nu exista adica amenajarea , acolo fiecare parcheaza cum doreste . ce credeti am sanse sa anulez acel contract si sa-mi primesc banii inapoi? nu se specifica nimic in contract.multumesc
un amic este chemat peste doua zile la politie pentru declaratii intr-un dosar penal pe rutier . el este internat in spital , se poate motiva si amana intilnirea la politie? multumesc
in anul 2011 noiembrie am participat la o licitatatie loc de parcare din fata blocului. pina in prezent nu s-a facut [amenajat]nimic in acel loc toata lumea parcheaza cum poate si cine vine primul , de citeva ori nici n-am avut unde parca masina. ok acuma urmeaza . zilele trecute am mers la primarie sa-mi platesc darile si am fost anuntata ca trebuie sa platesc taxa inca din 2011. e posibil asa ceva? daca primaria nu si-a respectat obligatiile oare eu trebuie sa platesc , pentru ce? as putea sa reziliez contractul si sa cer banii inapoi pentru ca in naivitatea mea am platit si pe 2011 si pe 2012/ multumesc
un prieten a facut o reclamatie la politie care vizeaza o alta persoana dar s-a semnat cu nume fals . a fost depistat si este chemat ca 'faptuitor" , la ce se refera . nu stim care este pedeapsa in cazul asta? multumesc
daca de ex as anula contractul de vanzare cumpare dintre mine si vanzator[al doilea,ptr ca el fiind bisnitar nu a inregistrat-o la finante] si as face altul dintre mine si primul proprietar n-ar fi mai simplu? as trece direct pe mine masina si as putea-o inmatricula. ce ziceti? multumsc
am cumparat in luna septembrie 2012 o masina sh. pina acuma am avut probleme d sanatate si nu m-am putut ocupa de inmatricularea ei. incercind sa obtin numere rosii m-am izbit de unele probleme si anume vanzatorul masinii nu vrea sa-mi dea fisa fiscala [fara de care nu se poate ,asa a m inteles]spunind ca pe el nu-l mai intereseaza. ce pot sa fac totusi sa obtin mumere rosii si pe urma sa o inmatriculez . multumesc