avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate ylona

Activitate ylona

Răspuns la discuția succesiune
Ma scuzati, nu am inca limbajul juridic sau cunostinte temeinice de drept. M-am informat si este vorba despre iesirea din indiviziune. Surorile nu se inteleg, deci iesirea din indiviziune nu se poate face amiabil(la notar) ci doar pe cale judecatoreasca. In caz ca una din surori doreste sa isi cedeze partea nu se poate? Va multumesc!
Răspuns la discuția succesiune
Proprietar in acte figureaza cele 4 surori. Nu se doreste deschiderea succesiunii deoarece se complac in aceasta situatie ambigua. Va multumesc pentru raspunsuri!
Discuție succesiune
Buna ziua, Am o intrebare ce ma preocupa de mai mult timp. Mama provine dintr-o familie cu 6 surori si un frate. Acum cativa ani fratele a decedat. Exista o casa de apx 100mp plus teren 1000mp in centrul orasului. Doua dintre surori(care au copii)inclusiv fratele au renuntat definitiv , iar din cele 4 ramase una locuieste dintotdeauna acolo. Mama detine toate actele , dar succesiunea nu s-a facut inca. Una dintre surori a dorit sa ne cedeze partea ei, insa nu s-a putut face nimic fara acordul celeilalte. Practic sunt 4 pers(surorile) care figureaza pe titlul de proprietate.. Dintre cele 4 doua nu au copii deloc. Doar doua surori doresc deschiderea succesiunii. Ce este de facut?