avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate floriovalentino

Activitate floriovalentino

Discuție zile libere
Buna ziua . Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine , eu ca i societate privata am un spatiu inchiriat tot la o societate privata , ce spune legea in acest sens , cum sunt reglementate legal aceste zile intre sociatati private ?
-va multumesc anticipat

Gheorghe Ionescu
Răspuns la discuția o notificare
multumesc pt. raspuns
-dar nici societatea care a preluat "activul si pasivul fostei " nu a incercat un dialog cu noi pt. solutionarea ac. probleme .
Discuție o notificare
Buna ziua .
Va rog ,daca cineva ma poate lamuri :
-in anul 2010 , luna mai am achizitionat o marfa , cu factura ,am platit un avans de 5000 lei , la receptia marfii am gasit cu totul si cu totul altceva , fata de ce cerusem , am discutat cu furnizorul acesta a spus ca va incerca sa remedieze situatia , intre timp firma respectiva a fost preluata de alta firma , care binenteles a preluat activul si pasivul .Acum dupa 2 ani ma trezesc cu o Notificare ultimativa de plata de la o renumita firma de recuperare creante din Bucuresti , sa le achit dif. de 10.002 lei.
Eu le-am trimis la randul meu o instiintare prin care ii invit sa vina si sa ridice marfa respectiva deoarece o avem in stoc si acum , dar "recuperatorii" nici nu vor sa auda de asa ceva.
Mai mult din partea firmei care a preluat firma furnizoare a marfii nu am primit nici o invitatie sa discutam despre ac. situatie .
Eu stiu ca furnizorul unei marfi isi pastreaza calitatea de propietar pana la achitarea ei , mai mult repet marfa exista si astazi.
va multumesc anticipat pt. ajutor.
Discuție oug 50/2010
Am o intrebare pentru un avocat
OUG-50/2010 coroborata cu directiva UE nu este aplicabila in cadrul contractelor de leasing incheiate intre UniCredit Leasing si o firma ?