avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate Zoltan K

Activitate Zoltan K

Răspuns la discuția Societate in insolventa
Sa nu faceti grij in privinta salariilor restante, acestea se inscriu in rangul II de prioritate, primul fiind onorariul administratorului judiciar sau lichidatoruluii judiciar. Daca firma vinde, se plateste onorariul administratorului sau lichidatorului judiciar si daca mai ramane bani salariatii. Important este ca suntenti ca salariat in rang II, finatele precum alte institutii de exemplu rang IV, chirografarii VII.
Răspuns la discuția amenda contraventionala
Multumesc anticipat....cu o intrebare va mai deranjez, in cazul de fata nu se poate invoca art. 14 din OUG 2/2001 care prevede :Art. 14. - (1) Executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca
procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in
termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii. Multumesc
In cursul zilei de 29 august am primit de la primarie, o scrisoare din care a rezultat ca am fata de bugetul local o amenda de circulatie in valoare de 300 lei, si pe care primarie cere sa o platesc. Despre procesul verbal de unde rezulta amenda de 300 de lei nici nu stiam, nu am primit acasa, am fost si eu surprins. Inttrebarea pe care va adresez este cum sa procedez in continuare: sa atac actul emis de primarie sau procesul verbal de contraventie din care rezulta amenda. A-si putea invoca in fata instentelot expirarea termenului de 30 de zile pentru care proceselel cerbale de contraventie trebuie comunicate in caz contrar se prescriu! multumes anticipat.