1000 de vorbe si nu am inteles nimic.sotia a ramas cu numele de familie al fostului sa luat cu mine am facut un copil.pe certificatul de nastere la tata scrie constantin la mama simion.am facut cununia si ne cheama pe amandoi constantin.acum pe certificatul de nastere a ramas simion.E si eu vreau sa fie constantin nu simion.cum fac???????
cum este cu bunurile dobandite in timpul casatoriei.eu am un apartament pe numele meu si al surori mele.vreau sa ma cunun si as dori sa stiu daca ea (viitoarea sotie) va putea avea parte la ceva in cazul unui divort.precizez k este cununie civila.multumesc.
problema mea e simpla.2 oameni sau casatorit au facut un copil si au divortat dar mama a pastrat numele de familie al fostului.acum traieste in concubinaj cu GICA.a facut un copil.in certificatul de nastere scrie numele de familie al tatalui si la mama scrie numele de familie al fostului.acum mam cununat si ambi suntem pe numele meu(eu fiind GICA).pot sa schimb numele de familie al mamei din certificatul de nastere cu actualul.(al meu)?:(