avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate anca paraschiv

Activitate anca paraschiv

Răspuns la discuția renuntare la paternitate
Cum trebuie sa procedez daca eu nu sunt in Romania? Cat cost deschiderea unui astfel de proces ?
El plateste pensie alimentara, dar imi tot spune ca fiica mea trebuie sa faca scoala in romania. Nu pot renunta la tot ce am aici pentru a ma intoarce in romania . imi spune ca eu trebuie sa renunt la copil daca nu ma intorc in tara.
DA.
Anul trecut am fost in Romania si cu acordul lui am luat-o si pe Daria, fiica mea, nascuta pe 21 ianuarie 2003, cu mine in Itala. Ainceput scoala aici, a terminat clasa I aici, iar pe 23 iulie trebuia sa ma intorc in tara. Acum nu este nici un proces pe rol.
In sentinta scrie in felul urmator: " In calitate de parinte are obligatia de a-i oferi acessteia conditii pentru dezvoltarea fizica si psihica si sa vegheze la cresterea si educarea acesteia in obligatii stabilite prin art.97, 101 Codul Familiei." Nu spune nimic de drepturi de vizita.
ma numesc anca paraschiv. Sunt in italia de 2 ani si de anul trecut am si fetita cu mine. Am avut incredintarea tatalui ei pana in 23 iulie 2010, dar nu am plecat in Romania in data respectiva. Fiica mea e din afara casatoriei eu fiind divortata din 1996. Arecunoscut- dupa 2 ani de la nasterea ei dupa 2 teste ADN. Fetita merge aici in Italia la scoala , este in clasa a II a. Va rog sa-mi spuneti ce sansa are sa o ia de la mine si sa o duca in Romania. Mentionez ca el lucreaza in cadrul Politiei Marghita ,Bihor.