Mie una mi se par putine locuri :-(.Se poate ca unele dintre ele sa fie aranjate.Poate nu am dreptate,dar cine stie?!
Voi cum invatati?Direct din cod sau si conspectati?:-)
Iulykiss,DA,mai ai timp sa te pregatesti pentru sng,daca te ambitionezi si inveti zilnic.Nu trebuie sa inveti 2 ani pentru examenul asta ca sa il iei.Si eu mai am de invatat,dar cu siguranta o sa termin la timp.Asa ca,spor la invatat!:-D
Am sunat la sng azi,si secretara a spus ca in iulie se afiseaza tematica,data examenului,etc,si ca tematica de la examenele pe post din 2011 nu e aceeasi cu cea pentru examen.Eu nu stiu sigur daca vor fi si caile de atac pentru examen.:-)
Si conteaza si nota de absolvire la licenta?Citisem pe aici ceva,dar nu mi-e foarte clar.Stiti ceva despre asta?
Adica o sa fie sinteza?Sau ca examenul din februarie?La asta ma refeream.Sinteza meaning for me,3 subiecte stufoase,sa scrii 5 pagini la ele,ceea ce pe mine acum nu m-ar avantaja.:">
Bubualex,multumesc pentru incurajari.Esti o draguta.Si baietelul meu tot 10 luni are,si e la faza cand vrea numai in picioare,vrea sa mearga,ajutat fireste,cred ca-i ies si dintisorii....
Sunt un pic offtopic dar sper sa nu se supere nimeni.
Oricum mi se pare muuuult de invatat dar frumos.