avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate bogdana80

Activitate bogdana80

Răspuns la discuția SNG 2011
La participantii la proc civil unde gasesc conditiile pt a fi parte in proces?Multumesc:-)
Perimarea mai este?:-)
Mie una mi se par putine locuri :-(.Se poate ca unele dintre ele sa fie aranjate.Poate nu am dreptate,dar cine stie?!
Voi cum invatati?Direct din cod sau si conspectati?:-)
Iulykiss,DA,mai ai timp sa te pregatesti pentru sng,daca te ambitionezi si inveti zilnic.Nu trebuie sa inveti 2 ani pentru examenul asta ca sa il iei.Si eu mai am de invatat,dar cu siguranta o sa termin la timp.Asa ca,spor la invatat!:-D
Am sunat la sng azi,si secretara a spus ca in iulie se afiseaza tematica,data examenului,etc,si ca tematica de la examenele pe post din 2011 nu e aceeasi cu cea pentru examen.Eu nu stiu sigur daca vor fi si caile de atac pentru examen.:-)
Si conteaza si nota de absolvire la licenta?Citisem pe aici ceva,dar nu mi-e foarte clar.Stiti ceva despre asta?
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Adica o sa fie sinteza?Sau ca examenul din februarie?La asta ma refeream.Sinteza meaning for me,3 subiecte stufoase,sa scrii 5 pagini la ele,ceea ce pe mine acum nu m-ar avantaja.:">
Multumim Maria,la fel si tie!
Pe unde sunteti cu invatatul?Invatati mot a mot,sau doar cititi?
Examenul o sa fie tot stil grila sau sinteza?:)
Bubualex,multumesc pentru incurajari.Esti o draguta.Si baietelul meu tot 10 luni are,si e la faza cand vrea numai in picioare,vrea sa mearga,ajutat fireste,cred ca-i ies si dintisorii....
Sunt un pic offtopic dar sper sa nu se supere nimeni.
Oricum mi se pare muuuult de invatat dar frumos.
Buna tuturor!
Credeti ca as mai avea timp sa invat pentru examenul din toamna?Abia am inceput procedura penala...am un bebe mic si nu prea e timp.:">