avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate nicuv

Activitate nicuv

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Sunt declaraţi admişi candidaţii
c
are au obţinut un punctaj de cel puţin 70 de puncte
,
cu
luarea în considerare a prevederilor alin. (3)
al prezentului articol
.
2
)
Se mandatează Comisia Permanentă a U.N.B.R. să adapteze
corespunzător
Regulamentul de examen
-
Anexă la Hotărârea nr. 04/2011 a
Consiliului U.N.B.R., republicată
, modificat şi comp
letat prin Hotărârea nr. 693/28
martie 2013 a Consiliului U.N.B.R.
.
Regulamentul de examen, astfel adaptat
se
public
ă
, prin afişare pe pagina web a U.N.B.R. şi pe pagina web a I.N.P.P.A. central,
cu cel puţin 60 de zile înainte de data stabilită pentru des
făşurarea examenului.
3)
În îndeplinirea mandatului prevăzut la alin. (2), Comisia Permanentă va
avea în vedere menţinerea, prin adaptare, a tuturor prevederilor Regulamentului de
examen care pot fi compatibilizate cu nou
a modalitate
de examinare, inclusiv
cele
privind evaluarea, cu stabilirea unui punctaj minim, pe fiecare disciplină de examen
în parte
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
salut. Conditia cu minim 10 puncte la o materie e speculatie sau ai citit in regulament? Daca da te rog spune.mi si mie articolul . Mersi
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
ne reauzim deseara ...sau mai la noapte sa mai schimbam info ,telefoane si altele intre noi(evident prin intermediul mesajelor private)
daca nu trecem de rezultatele dupa recorectare vom avea urmatoarea problema:--- sa cerem lucrarea si borderoul...sa concepem o cale de atac. Insa asta ar dura prea mult si intre timp noi trebuie sa invatam ptr urm examen sau ptr inm. CRED CA AR TREBUII SA NE ADUNAM FIZIC MULTI...DAR MULTI...DE OTRDINUL SUTELOR , SA MERGEM LA INPPA SI SA CEREM SA NE DEA DE BUNAVOIE ...SAU PRINTR-O OPROCEDURA MULT MAI SIMPLIFICATA INFORMATIILE DE CARE AVEM NEVOIE(LUCRARE + BORDEROU). Altfel o sa intram in birocratii care vor dura in timpul mai multor sesiuni viitoare de inm sau admitere barou si pe drum or sa renunte multi,Poate schimbam noi ceva....sau tragem semne de ???????????????????????????????????????????????????????????????????
din ce mi-ai spus,,,,o solutie poate fii sa cerem sa vedem lucrarea si borderoul. am facut lucrarea complet la penal.....(spetele le-am citit inainte iar teoria a fost foarte simpla) Am luat 6. Poate avem nesansa la recorectare sa fie aceasi corectori...sau altii care trec notele de pe liste fara sa mai verifice lucrarile.Si atunci....ramane sa verificanoi daca borderoul respecta baremul si daca borderoul se refera la lucrarea noastra si nu la alta(eroare)
mersi de inf. Mai devreme se vorbea de o avocata care a castigat in instanta(cunostiinta cuiva care activeaza pe forum). poate cineva sa mai aduca informatii despre cazuri concrete?
trebuie sa ne unim dar nu e bine sa incepem un proces comun.
insa daca ajungem mai multi sa contestam in instanta....poate atragem si ceva presa.
Poate trebuie initiata o baza de date cu cei care au de gand sa faca ceva chiar dupa rezultatele de zilele astea.( tel id de mess) .Nu cunosc bine regulile forumului (interdictii schimb de date personale)dar trebuie sa putem lua usor legatura intre noi.
o parte din cei de aici vor fii nevoiti sa atace rezultatele. evident doar la lucrarile apte de un rezultat mai bun, dar daca incarcam baroul cu mai multe procese ii putem determina sa le corecteze uniform in alte sesiuni. In leg cu telefonul de la inppa bucuresti.....021/330-1296; 330-1297, unul e fax,,,,si se raspunde la ele, doar ca nu sunt cele de pe pagina principala.
in cluj ieri 17 nu erau gata de corectat toate lucrarile dar se spera ca aseara sau azi se vor trimite spre centralizare la bucuresti si posibil vineri seara...sau sambata sa vedem rezultatele
Propun celor din alte judete sa sune si coroboram informatiile de la diferite barouri. Asa am facut data trecuta.
buna ziua tuturor. se cam exagereaza cu discutiile sentimentale pe acest forum. Unii plangaciosi chiar nu au nimic cu statutul de avocat, probabil si daca or sa intre candva o sa fie niste persoane disproportionate de realitate. Nu aveti habar pe ce lume traiti. Si eu cred ca la penal meritam 2...3 punct in plus dar folosesc informatiile de pe acest forum strict pentru a cauta solutii si eventual pentru a afla ora zero pentru rezultate. Asa ca...stie cineva procedura exacta pentru CONTESTAREA IN CONTENCIOS? In plus.....nu ar trebuii sa organizam un grup cu persoanele care vor sa atace rezulattele?