avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Activitate adysaba

Activitate adysaba

multumesc, voi face o sesizare
dar daca ei au avizele necesare si nu incalca programul de liniste, politia are ce face?
Buna ziua,

imobilul la care fac referire a fost prevazut din constructie cu spatii comerciale, care sunt inscrise in CF ca si spatii comerciale nu ca si spatii locative. astfel la parterul blocului exista un spatiu comercial care desfasoara o activitate de fintness , care prin desfasurarea activitatii cei drept intre 8 si 22 prin muzica tare si greutati trantite , afecteaza confortul locatarilor de deasupra spatiului.

Mentionez ca au si un acord de principiu de la asociatie in care pe scurt spune:

"in conformitate cu art 42 legea 230/2007 deoarece spatiul nu isi schimba destinatia din spatiu locativ in spatiu comercial conform cf asociatia este deacord cu functionarea.
la prezentul acord este atasata si o declaratie de asumare a raspunderii de catre patroana sa intreprida actiuni daca deranjeaza actiunile angajatilor, lucru care nu se intampla desigur.

mai presus atat angajatii cat si patronii sunt foarte aroganti ca nu le putem face nimic

in plus au masuratori sonometrice facute de cei de la primarie , dar inainte treceau pe la ei si normal ca scadea zgomotul considerabil.

SE POATE FACE CEVA?
trebui ca locatarii sa faca plangeri scrise asociatiei si aceasta sa le inainteze politiei? primariei?

multumesc anticipat
Buna ziua, Sunt din Cluj si am un PFA la norma de venit si sunt si angaja astfel norma imi este redusa la jumatate astfel avand de plata 600 ron la 3 luni. Precizez ca angajatorul este si un client al PFA-ului meu, am inteles ca in astfel de cazuri voi fi incadrat la activitate dependenta. Intrebarea mea este cine decide daca este activitate dependenta si cand, trebuie sa ma declar eu undeva, si a doua intrebare este trebuie sa ma declar la somaj, pensii si sanatate pana atunci? si ce venit declar? venitul real sau cel normat, sau cel normat la jumatate?

Multumesc anticipat