Buna ziua, Sunt din Cluj si am un PFA la norma de venit si sunt si angaja astfel norma imi este redusa la jumatate astfel avand de plata 600 ron la 3 luni. Precizez ca angajatorul este si un client al PFA-ului meu, am inteles ca in astfel de cazuri voi fi incadrat la activitate dependenta. Intrebarea mea este cine decide daca este activitate dependenta si cand, trebuie sa ma declar eu undeva, si a doua intrebare este trebuie sa ma declar la somaj, pensii si sanatate pana atunci? si ce venit declar? venitul real sau cel normat, sau cel normat la jumatate?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.