avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate Marc767

Activitate Marc767

Răspuns la discuția Inscrisuri, audierea martorilor
Am uitat ceva mai important, pot cere judecatorului sa emita un ordin de producere a unor documente de catre partea adversa, documente pe care eu le am depus la partea adversa(registratura) si nu am primit o copie la momentul depunerii, si acum refuza sa returneze si subsemnatului o copie pe care intentionez sa o folosesc ca dovada. Multumesc
Răspuns la discuția Inscrisuri, audierea martorilor
Multumesc mult, problema e ca nu stiu numele acelor persoane, stiu numai functiile lor pentru ca a trebuit sa interactionez cu ei in rezolvarea conflictului. Pot cere judecatorului (urmeaza prima infatisare-fond scrie pe citatie) sa oblige partea adversa sa identifice persoanele respective si dupa aceea sa ii citez ca martori. Cum procedez acum la prima infatisare(fond), cer verbal judecatorului sau pregatesc o cerere scrisa ?
Am o rugaminte, in contenciosul administrativ, am nevoie de declaratia unor martori care sint angajatii partii adverse. Pot sa intocmesc o lista cu intrebari si sa cer judecatorului sa emita un ordin prin care sa oblige angajatii partii adverse sa raspunda la intrebarile respective? Daca da, cum se numeste procedura in termeni avocatesti si ce trebuie sa fac. Daca nu, ce alternative am, avind in vedere ca declaratiile acestor persoane sint esentiale in probarea cauzei. Multumesc mult.