avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate greavu

Activitate greavu

dupa ce mi s`a dat NUP si am platit acea amenda administrativa ..ce acte imi sunt necesare la politie pentru a`mi ridica permisu` ?
daca am fost scos de sub urmarire penala si am platit acea amenda administrativa...ce acte imi sunt necesare la politie pentru a`mi lua permisul inapoi
0.85 cu 1.20
da pai am stat 3 luni cu morcovu` ca`mi face dosar..si m`a chemam procuroro care se ocupa de dosaru` meu..dupa 3 luni..si mi`a spus decizia..acum astept sa ma duc sa dau examen ...daca nu inca 1 luna..si imi i`au permisu` inapoi.. n`am avut avocat ..am asteptat intai decizia sa vad daca ma cheama la parchet sau nu...dar am scapat
ma lamureste si pe mine cineva ? mi s`a dat NUP dar nu mi`a venit nici o instiintare de amenda acasa...daca nu mi`a venit amenda pot sa dau acel test de recuperare a permisului ? precizez ca se implinesc 3 luni jumate de cand il am suspendat pentru alcool..
revin si eu...daca mi s-a dat NUP..si nu dau acel test de recuperare..dupa 4 luni il pot lua direct? iar amenda care mi se da imi vine acasa sau trebuie sa ma duc eu la politie sa aflu
multumesc frumos de raspuns..deocamdata trebuie sa astept ca politistul care se ocupa de dosarul meu e in concediu o luna :)
daca mi`a iesit la prima proba 0.85 iar la a doua proba 1.20 daca cer calcularea retroactiva sunt sanse sa iasa 0.8 ? stie cineva cum se face acest calcul retroactiv...si inca o intrebare cererea pentru calculul retroactiv se poate face si dupa ce dosaru` ajunge in instanta ?
buna azi..aceeasi problema o am si eu..si am nevoie de o parere..am fost depistat cu 0.46 alcool in aer expirat..credeti ca as putea scapa contraventional ? se poate pune la indoiala si eficacitatea aparatului, ca am depasit cu foarte putin..mentionez ca am baut 1 pahar de wisky