daca am fost scos de sub urmarire penala si am platit acea amenda administrativa...ce acte imi sunt necesare la politie pentru a`mi lua permisul inapoi
da pai am stat 3 luni cu morcovu` ca`mi face dosar..si m`a chemam procuroro care se ocupa de dosaru` meu..dupa 3 luni..si mi`a spus decizia..acum astept sa ma duc sa dau examen ...daca nu inca 1 luna..si imi i`au permisu` inapoi.. n`am avut avocat ..am asteptat intai decizia sa vad daca ma cheama la parchet sau nu...dar am scapat
ma lamureste si pe mine cineva ? mi s`a dat NUP dar nu mi`a venit nici o instiintare de amenda acasa...daca nu mi`a venit amenda pot sa dau acel test de recuperare a permisului ? precizez ca se implinesc 3 luni jumate de cand il am suspendat pentru alcool..
revin si eu...daca mi s-a dat NUP..si nu dau acel test de recuperare..dupa 4 luni il pot lua direct? iar amenda care mi se da imi vine acasa sau trebuie sa ma duc eu la politie sa aflu
daca mi`a iesit la prima proba 0.85 iar la a doua proba 1.20 daca cer calcularea retroactiva sunt sanse sa iasa 0.8 ? stie cineva cum se face acest calcul retroactiv...si inca o intrebare cererea pentru calculul retroactiv se poate face si dupa ce dosaru` ajunge in instanta ?
buna azi..aceeasi problema o am si eu..si am nevoie de o parere..am fost depistat cu 0.46 alcool in aer expirat..credeti ca as putea scapa contraventional ? se poate pune la indoiala si eficacitatea aparatului, ca am depasit cu foarte putin..mentionez ca am baut 1 pahar de wisky