avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan - redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan - redobandire permis

buna ziua.as dori cateva raspunsuri referitoare la redobandirea permisului de conducere.am fost oprit de politie...0,75 in aer, 1,20in sange;dupa 6 luni sentinta:3 luni cu suspendare si 2 ani si 3 luni perioada de incadrare/incercare(nu mai retin) si permisul anulat(1 an) In curand pot da da din nou examen insa mai trebuie sa fac scoala?ce acte imi sunt necesare pt prezentarea la examen?vechimea anterioara se mai ia in considerare?(posed,adica posedam categ. BE CE).La IML politistii m-au sfatuit sa refuz a 2-a proba de sange...mi-a afectat asta cu ceva?. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:11, 2 Aprilie 2011
Vechimea anterioara se are in vedere.
buna seara
in concret dupa un an de la raminerea definitiva a hot de condamnare puteti da de permis cu toate actele necesare pentru scoala de soferi efectuata depuneti dosarul comlet pentru examen autot ...
bafta
av dh
daca am fost scos de sub urmarire penala si am platit acea amenda administrativa...ce acte imi sunt necesare la politie pentru a`mi lua permisul inapoi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Vechimea anterioara se are in vedere.

@"Marian Ikx"
Dupa 1n de la ramenerea definitiva a sentintel prin care ati fost condamnat,puteti introduce actele pentru redobandirea permisului de conducere.
Veti depune aceleasi acte si veti urma aceleasi etape ca si la dobandirea pentru prima data a permisului de conducere.

@"greavu"
Mergeti la politie cu copie de pe ordonanta procurorului ,prin care s-a dispus aplicarea amenzii administrative ,iar politia in urma analizarii situatiei,poate dispune si aplicarea sanctiunii contraventionale(inclusiv de suspendare a permisului pe o perioada de pana la 3 luni) corespunzatoare nerespectarii legii de catre dvs,care a dus la acel eveniment rutier .
Daca nu vi se va aplica nicio sanctiune contraventionala,vi se va restitui permisul de conducere
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie alin111 alin111 Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis In cazul in care am fost condamnat cu suspendare conditionata pentru alcoolemie la volan,pot sa sustin din nou examen pentru obtinerea permisului de conducere ... (vezi toată discuția)