Situatia de fapt sta in felul urmator: am facut actiune in revendicare in anul 2002 pentru un teren intravilan (mostenit de tata si matusa). Sentina favorabila s-a dat in 2003. Dupa un proces de executare lung, in 2006, nov-dec, am intabulat terenul.
In 2007, ian-febr, am vrut sa-l vindem, insa au intervenit 2 familii la Of de Cadastru si la Judecatorie, cu actiuni in instanta ca este terenul lor. Au facut la randul lor actiuni de revendicare, iar noi cereri de interventie in interes propriu.
In anul 2010, dupa apel si recurs, noi am pierdut terenul, datorita unei greseli de amplasament care s-a facut in dosarul nostru de revendicare, terenul nostru situandu-se langa cel pierdut.
s-au facut expertiza si contraexpertiza in acest dosar, expertii si instanta apoi afirmand ca terenul nostru este la numarul alaturat.
Intrebarea mea este urmatoarea:
trebuie sa inaintam o noua actiune in revendicare?
sau este suficienta o actiune in constatare, aducand ca probe instantei sentintele din 2003 si 2010?
Fac precizarea ca trebuie sa dam in judecata aceeasi persoana juridica ca si in 2003.
sper ca am cuprins esenta cat de cat.
va multumesc,